Uutiset

Yritys – onko teillä käyttämättömiä digivälineitä? Lahjoita ne meille kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden käyttöön!

Julkaistu
16.10.2024

Kuntoutussäätiö kutsuu yritykset mukaan vaikuttamaan Kuntoutussäätiön työllistymistä edistävään kuntouttavaan työtoimintaan tavaralahjoituksella.

Kutsumme yrityksiä tukemaan kuntouttavaa työtoimintaamme lahjoittamalla digitaalisia työvälineitä asiakkaidemme käyttöön. Lahjoitukset voivat olla kannettavia tietokoneita, kameroita, valokuvaustarvikkeita ja muita vastaavia. Vastineeksi tarjoamme yrityksellenne näkyvyyttä, kun tuotamme julkaisun lahjoituksestanne sosiaalisen median alustoillemme. Pääsette jakamaan näitä julkaisuja omilla sosiaalisen median kanavillanne! Tämän lisäksi tarjoamme lahjoittajille mahdollisuuden tilata kuntouttavan työtoiminnan asiakkailta toimeksiantoja huokeaan hintaan. Toimeksiannot voivat olla esimerkiksi matalan kynnyksen graafisia tuotoksia kuten mainoksia, bannereita tai flyereita yrityksellenne.

Kuntoutussäätiön kuntouttavassa työtoiminnassa Digipajalla jokaisen asiakkaan kanssa luodaan yksilöllinen suunnitelma työllistymismahdollisuuksien, kouluttautumisen tai muun jatkopolun löytämisen edistämiseksi. Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on auttaa ehkäisemään pitkäaikaistyöttömyyden kielteisiä vaikutuksia yksilölle esimerkiksi vähentämällä syrjäytymisen riskiä.

Ryhmämuotoinen toiminta auttaa vahvistamaan osallistujien elämän- ja arjenhallintaa sekä työ- ja toimintakykyä. Asiakkaat pääsevät vahvistamaan monipuolisesti digitaitojaan opettelemalla mm. valokuvausta, kuvankäsittelyä sekä ohjelmointia ja 3D-mallinnusta. Pajan monipuoliseen ohjelmaan on haluttu nostaa laajasti erilaisia digiteemoja, sillä näemme digitaitojen olevan tärkeitä kansalaistaitoja. Kuntouttavassa työtoiminnassa asiakkaat voivat hankkia osaamismerkkejä esimerkiksi valokuvaukseen liittyen. Osaamismerkkejä voi hyödyntää esimerkiksi työ- tai opiskelupaikkahauissa.

Kuntoutussäätiö on työkyvyn, toimintakyvyn ja sosiaalisen osallisuuden toimintamallien kehittäjä ja suunnannäyttäjä. Toiminnassamme yhdistämme asiakaskokemuksen korkeatasoiseen monitieteiseen tutkimukseen, uudistamme työ- ja toimintakyvyn sekä osallisuuden edistämisen malleja ja kuntoutusjärjestelmää. Innostamme yhteistyöhön asiantuntijoita, päättäjiä, yrityksiä, järjestöjä ja asiakkaita.

Tämä tuki merkitsee enemmän kuin pelkkää lahjoittamista; se on sijoitus osallisuuden kokemusten lisäämiseen yhteiskuntamme heikoimmassa asemassa oleville!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Anni Hausen, Kuntouttavan työtoiminnan kehitysvastaava
anni.hausen@kuntoutussaatio.fi
044 781 3203

Digipaja@kuntoutussaatio.fi  

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!