Uutiset

Uudet verkkosivumme ovat nyt auki!

Julkaistu
1.12.2023

Kuntoutussäätiön pääsivustoa kuntoutussaatio.fi on uudistettu lähes vuosi. Uusi sivusto julkaistiin tänään perjantaina 1.12. Tervetuloa tutustumaan!

Uusi sivusto on jaoteltu asiakkaiden ja ammattilaisten tarpeiden mukaan

Kuntoutussäätiö halusi tuottaa uudesta sivustosta käyttäjälähtöisemmät, jotta uusikin vierailija voi aiempaa helpommin löytää itselleen sopivia sisältöjämme ja palveluitamme. Yhdistämme toiminnassamme käytännönläheisen työn kohderyhmiemme parissa sekä työ- ja toimintakykyyn liittyvän tutkimuksen, hanketoiminnan ja innovaatiot. Tavoitteemme on, että toimintamme monipuolisuus ilmenee verkkosivuiltamme. Sen vuoksi jaottelimme uuden sivustomme sisällöt työ- ja toimintakykyään kohentavien asiakkaiden ja tukea tarjoavien ammattilaisten tarpeiden mukaan.

Kuntoutussäätiön entinen sivusto oli käytössä vuodesta 2016. Sivusto täytyi vuonna 2023 siirtää uuteen tekniseen pohjaan, ja samalla kilpailutimme palveluntarjoajat ja uudistimme koko sivuston rakenteen, ulkoasun sekä sisällön. Uuden sivuston rakentamisessa ovat olleet mukana toimitusjohtaja Riikka Shemeikka, talousjohtaja Essi Lemberg, hankevastaava Emmi Nääppä, verkkosivutiimi ja palveluntuottaja.

Sivusto on Kuntoutussäätiön toiminnan käyntikortti, ja sitä kehitetään jatkuvasti tämän uudistuksen jälkeenkin. Sivustolle sisällytetään uusia osioita vuoden 2024 aikana.

Vanhan sivuston pääsisällöt uudelleenohjataan uudelle sivustolle, joten suurin osa aikaisemmista www-osoitteistamme toimivat myös jatkossa.

Erillisiä verkkosivujamme yhdistetään saman sivuston alle

Uudelle sivustolle on siirretty osa Yhteisömedian sisällöistä ja Kuntoutussäätiön hankerekisteri. Tulevaisuudessa pääsivustomme kuntoutussaatio.fi alle yhdistyy myös Artsi.fi sekä Oppimisvaikeus.fi.

Järjestöjen kurssikalenteri listaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen ajankohtaisia hyvinvointia ja toimintakykyä tukevia kursseja. Asiakkaat voivat löytää listalta sopivan kurssin esimerkiksi sairauden kohdatessa tai elämän muissa muutostilanteissa. Ammattilaiset voivat lisätä maksutta järjestönsä STEA-rahoitteisia kursseja kurssikalenteriin.

Yhteisömediassa julkaistut kuntoutumisen tarinat löytyvät nyt Kuntoutussäätiön blogista. Kuntoutumisesta kertovat asiantuntijat, tutkijat, palveluiden tuottajat ja työ- ja toimintakykyään parantavat ihmiset itse. Blogista löytyvät edelleen myös tutkijoiden ja opiskelijoiden kirjoitukset.

Hankerekisteristä löydät hankkeet, joissa Kuntoutussäätiö on ollut koordinaattorina tai yhteistyökumppanina. Hankerekisteri sisältää tietoja vuodesta 2000 alkaen ja uusia hankkeita täydennetään rekisteriin.

Otamme mielellämme vastaan parannusehdotuksia. Palautetta voit antaa osoitteeseen kuntoutussaatio@kuntoutussaatio.fi. Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihimme!

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!