Uutiset

Tule Kuntoutussäätiöön rahoitus- ja projektipäälliköksi

Julkaistu
23.3.2023

Haemme Kuntoutussäätiön kasvustrategiaa toteuttamaan uusia tekijöitä. Meillä on tarvetta kokeneelle rahoitus- ja projektipäällikölle sekä arvioinnin erityisasiantuntijalle.

Kiinnostuitko? Lue lisää.

Haemme kokenutta rahoitus- ja projektipäällikköä Kuntoutussäätiöön

Oletko kiinnostunut kasvattamaan säätiön hanke- ja palvelusalkkua sekä olemaan mukana Kuntoutussäätiön kasvustrategian toteuttamisessa? Haluatko työskennellä vaativissa, monialaisissa projekteissa ihmisten työkyvyn ja työelämän parantamiseksi? Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Hae meille!Kuntoutussäätiö hakee palvelukseensa kokenutta rahoitus- ja projektipäällikköä. Tavoitteesi on kasvattaa säätiön hankesalkkua ja saada aikaan merkittävää uutta hanke- ja palvelutoimintaa työkyvyn ja työelämän osaamisalueelle. Tehtävä on uusi, ja pääset vaikuttamaan sen sisältöön. Osaamisesi ja motivaatiosi mukaan tehtävään on jatkossa mahdollista yhdistää myös esihenkilövastuita.Tehtäväsi on etsiä rahoitusmahdollisuuksia, tunnistaa niistä Kuntoutussäätiölle soveltuvia mahdollisuuksia sekä edistää näitä hankehakemuksiksi ja palveluita koskeviksi tarjouksiksi. Osallistut myös projektien toteutukseen soveltuvin osin, ja toimit työkyvyn ja työelämän kehittämisen valikoiduissa hankkeissa projektipäällikkönä tai asiantuntijana.Hyödynnät säätiön laajaa osaamispohjaa, ja huomioit työssäsi myös työkykyyn liittyvän palvelutoiminnan ja sen kehittämisen uusimpaan TKI-tietoon pohjautuen. Raportoit tutkimus- ja kokeiluyksikön johtajalle ja toimit tiiviissä yhteistyössä säätiön palvelu- ja toimitusjohtajan kanssa. Kuntoutussäätiön ulkopuolella sinulla on tiiviit yhteydet eri verkostoihin.Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työsi alkaa viimeistään 1.9.2023.

Mitä tarjoamme Sinulle?

Pääset osaksi hyvää, toimivaa työyhteisöä. Olet osa monialaista TKI- ja palvelutuottajayhteisöä, joka toiminnallaan rakentaa parempaa työelämää ja osallisuutta. Työssäsi sinulla on paljon joustomahdollisuuksia.Meistä: Kuntoutussäätiö on monialainen ja monipuolinen asiantuntijayhteisö. Teemme korkeatasoista käytäntölähtöistä tutkimusta, toteutamme kehittämisprojekteja ja arviointeja, konsultoimme ja koulutamme. Edistämme sosiaalisten innovaatioiden syntymistä omalla ja kumppaneidemme toiminnalla. Meillä on myös ihmisten toimintakykyä vahvistavaa palvelutuotantoa. Meitä on noin 50. Suurin osa toiminnastamme on yleishyödyllistä.Arvoistamme: Arvojemme mukaisesti toimimme avoimesti niin, että työmme tuloksia voidaan hyödyntää mahdollisimman laajasti yhteiskunnassa. Toimimme kehittämisympäristössämme yhdenvertaisemman toimintakyvyn tuen aikaansaamiseksi eri ihmisille. Henkilöstökyselyidemme mukaan keskeisiä vahvuuksiamme ovat työntekijöiden kokemus oman työn merkityksellisyydestä ja yhteiskunnallisesta tärkeydestä, mahdollisuus kasvaa ja kehittyä työssä, työpaikan vahva sisäinen luottamus ja joustavat etätyömahdollisuudet.Mitä edellytämme Sinulta: Sinulla on laaja kokemus ja näytöt soveltuvista kansallisista ja EU-projekteista sekä onnistuneista rahoitushauista. Tunnet erinomaisesti kansalliset ja EU:n TKI-rahoituslähteet sekä palveluiden rahoitusmahdollisuudet. Olet perehtynyt työkyvyn ja työelämän kehittämisen teemoihin. Hyödynnät tehtävissä vahvoja sosiaalisia taitojasi ja verkostoitumiskykyäsi. Kommunikoit sujuvasti englanniksi. Muu soveltuva kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on yliopistotasoinen korkeakoulututkinto.Työskentelyolosuhteistamme: Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Malminkartanossa. Meillä on joustavat työaika- ja paikkajärjestelyt sekä mahdollisuus laajaan etätyöskentelyyn. Käytössämme ovat lounassetelit. Meillä on lakisääteistä laajempi työterveyshuolto ja etävastaanottomahdollisuus.

Tehtävään hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@kuntoutussaatio.fi viimeistään 6.4.2023. Käytämme rekrytoinnissa soveltuvuustestausta. Otsikoi viestisi Rahoitus- ja projektipäällikkö.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Johtaja Riikka Shemeikka 31.3.2023 klo 14.00–15.00, puh. 044 781 3102, riikka.shemeikka@kuntoutussaatio.fiToimitusjohtaja Soile Kuitunen 29.3.2023 klo 11.30–12.00 ja 30.3.2023 klo 16.00–17.00, puh. 044 781 3117

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!