Uutiset

Kuntoutuspäivät 2023 tarjoaa sote-ammattilaisille ja -vaikuttajille mahdollisuuden oman työryhmän organisoimiseen

Julkaistu
28.11.2022

Kuntoutuspäivät toteutetaan Helsingissä jo 49. Kertaa!

Kuntoutuspäivien ajankohtana on 1.–2.6.2023 ja teemana Kuntoutuminen hyvinvointialueilla − Toimintakyvyn tuesta sosiaaliseen kuntoutukseen. Tapahtumapaikka tarkentuu lähiaikoina, mutta paikkakuntana on edelleen Helsinki. Tilaisuuteen odotetaan 300 alan päättäjää ja asiantuntijaa verkostoitumaan sekä keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Tapahtuman ohjelma ja tiedot rakentuvat osoitteeseen www.kuntoutuspaivat.fi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Live-säätiön kanssa.

Kuntoutuspäiviä on uudistettu

Kuntoutussäätiö haluaa tarjota sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja vaikuttajille mahdollisuuden oman työryhmän organisoimiseen. Kyseessä voi olla esimerkiksi työ- tai tutkimuskokonaisuuden esittelystä. Työryhmän järjestäminen ja taattu näkyvyys on maksutonta, ja sen lisäksi tarjoamme kyseisen päivän ohjelman sekä tarjoilut (kaksi henkilöä per työryhmä). Tapahtumaohjelmaan kuuluu yleisohjelmaa, työryhmätyöskentelyä sekä verkostoitumista.

Työryhmän organisoija on vastuussa työryhmästään – Kuntoutussäätiö taustatukena

Työryhmän organisoija on vastuussa työryhmän rakentamisesta ja yhteydenpidosta mahdollisiin esiintyjiin. Kuntoutuspäivien organisointitiimi on kuitenkin työryhmien tukena koko suunnittelun ja toteutuksen ajan.

Tietoa työryhmästä:

  • Työryhmän organisoijan vastuulla on ohjelmasisällön rakentaminen sekä yhteydenpito mahdollisiin luennoitsijoihin
  • Työryhmään sisältyy IT-tukihenkilö työryhmän toteutumisen ajaksi
  • Tilaisuus on paikan päällä Helsingissä eikä etäyhteysosallistumiseen ole mahdollisuutta
  • Kuntoutussäätiö hoitaa tilaisuuden käytännön järjestelyt sekä markkinoinnin, mutta myös työryhmä saa markkinoida tilaisuutta

Voit tutustua edellisen tapahtuman (vuoden 2022) työryhmiin Kuntoutuspäivien verkkosivuilta.

Kuvia tapahtumasta näet tapahtuman verkkosivujen gallerista.

Laita meille hakemus alla olevasta linkistä 31.1.2023 mennessä. Kuntoutussäätiö valitsee yhteensä neljä työryhmää helmikuun aikana ja ilmoittaa valikoiduille asiasta sähköpostitse.

Lähetä hakemus tästä linkistä.

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet ohjelmanmuutoksiin.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!