Uutiset

Kirjoituskutsu Kuntoutus-lehden teemanumeroon ikääntyneiden kuntoutumisesta

Julkaistu
26.9.2024

Tulevina vuosina ikääntynyt väestö kasvaa Suomessa edelleen voimakkaasti. Oikea-aikaisella kuntoutuksella ja kuntoutumista tukevilla toimilla mahdollistetaan ikääntyneiden mielekästä kotona asumista ja parannetaan hoiva-asumisen laatua. Kuitenkin kuntoutuksen vähäisyys on yksi keskeinen haaste iäkkäiden palveluissa. Kuntoutus myös mielletään edelleen liian kapeasti irralliseksi palveluksi tai joukoksi erillisiä toimenpiteitä. Lisää keskustelua ja kehittämistä tarvitaan.

Kuntoutus-lehden toimitus hakee teemanumeroon tieteellisiä artikkeleita, katsauksia ja analyyseja sekä muita kirjoituksia, joissa tarkastellaan ikääntyneiden kuntoutuksen ja kuntoutumisen kenttää monitieteisesti ja tehdään uusia avauksia tulevaisuuteen.

Lue koko kirjoituskutsu ja ohjeet Kuntoutus-lehden sivuilta

Kuntoutus on kuntoutusalan tieteellis-ammatillinen aikakauslehti. Se välittää ajankohtaista tietoa kuntoutuksen tutkimuksesta, menetelmistä ja innovaatioista sekä seuraa alan yhteiskunnallista keskustelua. Lehteä julkaisevat Kuntoutussäätiö ja Kuntoutuksen tutkimus- ja kehittämisyhdistys KUTKE ry.

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!