Suoraan sisältöön

Tietoa meistä

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä

Kuntoutussäätiö tähtää kuntoutuksen Living Labiksi; kuntoutusjärjestelmän konkreettiseksi uudistajaksi ja uudistumisen välineiden tuottajaksi koko Suomelle. Living Lab -toimintaan kytkeytyvät käytäntöä palvelevat tutkimukset, vaikuttavuuden mittaristot ja toimintakonseptit, joilla suomalainen kuntoutusjärjestelmä uudistuu.

Osaamisalueemme ovat kestävä työ ja työkyky, paras toimintakyky ja terveys sekä vahvistuva kansalaisyhteiskunta. Toteutamme perustehtäväämme vahvaa osaamistamme ja toimintakäytäntöjä kehittämällä, rakenteita uudistamalla ja ylittämällä sekä toimintakykyä edistämällä. Vaikutamme tiedolla.

Tutkimme ja kokeilemme rohkeasti uutta. Teemme käytäntölähtöistä yhteistyötä kumppaniemme ja asiakkaittemme kanssa ja jaamme avoimesti tietämystämme. Vaikutamme kestävällä tavalla yhteiskunnan hyväksi. Laitamme osaamisemme virtaamaan.

Haluamme kuntoutujille hyvän arjen sekä mahdollisuuden elämänhallintaloikkaan ja työhön kuntoutumiseen. Sijaitsemme Helsingin Malminkartanossa, helposti saavutettavissa olevassa kaupunkiympäristössä.

Kuntoutussäätiön hallituksen puheenjohtajana toimii Kunnallisalan kehittämissäätiön (Kaks) asiamies Antti Mykkänen.

Arvomme ja lupauksemme

  • Kasvatamme ja jaamme osaamistamme. Osaaminen kasvaa käytettäessä.
  • Teemme yhteistyötä arjessa. Lähellä, keskellä kaupunkia. Tavoitteemme on olla paras ja halutuin yhteistyökumppani, kaupunkikuntouttaja.
  • Arvostamme monimuotoisuutta. Tulevaisuuden menestyjiä ovat ne organisaatiot, jotka pystyvät hyödyntämään monimuotoisuuden parhaiten.
  • Vaikuttavin kuntoutus. Tuotamme meihin sijoitetulla eurolla eniten hyvinvointia.

Teemme työtämme

  • Tutkijan mielellä
  • Rohkeasti kokeilemalla
  • Yhteistyössä ja jakamalla
  • Kestävällä tavalla

Kansainväliset yhteydet

Kuntoutussäätiö on Rehabilitation Internationalin (RI) suomalaisen järjestön RIFI ry:n jäsen ja mukana International Council on Social Welfare (ICSW) -järjestön Suomen toimikunnassa.

Vuosittain järjestettävillä Valtakunnallisilla kuntoutuspäivillä esitellään mm. uusimpia kansainvälisiä tutkimustuloksia sekä tutustaan eri maiden kuntoutusjärjestelmiin ja asiakkaan asemaan.

Kuntoutussäätiön tietoturva ja tietosuoja

Kuntoutussäätiön tietoturva- ja tietosuojakäytännöt noudattavat voimassa olevaa Suomen lainsäädäntöä ja EU:n tietosuoja-asetusta. Ne perustuvat kansallisiin, yleisiin ja toimialakohtaisiin tietoturvaa, henkilörekistereitä, hyvää tiedonhallintatapaa ja tiedon laatua ohjaaviin ja velvoittaviin lakeihin, säädöksiin, ohjeisiin ja standardeihin.


Sisältö päivitetty 20.11.2019

Jaa sivu!

Simple Share Buttons