Suoraan sisältöön

Koulutukset ja konsultaatiot

HUOM! Kuntoutussäätiön koulutusten ajankohtiin ja järjesteleyihin on tullut muutoksia koronavirustilanteen vuoksi. Katso ajantasaiset tiedot tapahtumakalenterista. Koulutuksiin ilmoittautuneita tiedotetaan kyseisen koulutuksen muutoksista sähköpostitse.

Kuntoutussäätiö tarjoaa vuosittain useita alan ammattilaisten koulutuksia.

Meiltä voit pyytää räätälöidyn tilauskoulutuksen omaan työyhteisöösi sopivaksi.

Tutustu ja ilmoittaudu koulutuksiin ja tapahtumiin tästä

Työkykykoordinaattorikoulutus

Koulutuksen tavoitteena on ollut työkykykoordinaattorin työssä tai sitä vastaavissa tehtävissä toimivien ammattilaisten tiedollisen ja taidollisen osaamisen nostaminen, ammatillisen kasvun vahvistaminen sekä työn tuloksellisuuden ja yhteistyöverkostossa toimimisen kehittäminen. Koulutuksen tavoitteena on ollut edistää osallistujien valmiuksia käyttää palvelujärjestelmän keinovalikoimaa ja tukea osatyökykyisten työllistymistä ja työssä jatkamista.

Koulutus on kehitetty yhteistyössä Kuntoutussäätiön toteuttaman Jamit-hankkeen ja sosiaali- ja terveysministeriön Osatyökykyiset työssä -ohjelman kanssa.
Työkykykoordinaattorikouluts -esite

Psyykkisen työkyvyn arviointi-koulutus

Psyykkisen työkyvyn arviointia tehdään terveydenhuolloissa ja kuntoutuspalveluissa, mutta myös muualla, kuten työhallinnossa ja työpaikoilla. Koulutuksessa saat aihepiirin tietoa monesta eri näkökulmasta sekä konkreettisia työvälineitä psyykkisen työkyvyn arviointiin.
Psyykkisen työkyvyn arviointi -esite

Kuntouttavan työtoiminnan kehittämispäivä

Kuinka kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille voidaan luoda uudenlaista, ”oikeille” työmarkkinoille sopivaa osaamista? Kuinka päästä syvempään vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa?
Kuntouttavan työtoiminnan kehittämispäivä -esite

Oppimisen tuen keskuksen koulutukset

Oppimisen tuen keskuksesta voit tilata maksullisia koulutuskokonaisuuksia tai yksittäisiä luentoja oppimisvaikeuksiin, muihin tiedonkäsittelyn vaikeuksiin ja näiden yhteydessä ilmeneviin mielenterveyden ongelmiin liittyen. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Tutustu tästä Oppimisen tuen keskuksen asiantuntijapalveluihin.


Nieminen Maiju

Tutkimusassistentti, koulutussihteeri

044 781 31 65 | maiju.nieminen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 23.06.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons