Suoraan sisältöön

Koulutukset ja konsultaatiot

HUOM! Kuntoutussäätiön koulutusten ajankohtiin ja järjesteleyihin on tullut muutoksia koronavirustilanteen vuoksi. Katso ajantasaiset tiedot tapahtumakalenterista. Koulutuksiin ilmoittautuneita tiedotetaan kyseisen koulutuksen muutoksista sähköpostitse.

Kuntoutussäätiö tarjoaa vuosittain useita alan ammattilaisten koulutuksia.

Meiltä voit pyytää räätälöidyn tilauskoulutuksen omaan työyhteisöösi sopivaksi.

Tutustu ja ilmoittaudu koulutuksiin ja tapahtumiin tästä

Työkykykoordinaattorikoulutus

Kuntoutussäätiön työkykykoordinaattorikoulutuksella tunnustettu asema ammatillisena täydennyskoulutuksena.

Työkykykoordinaattorikoulutuksen toimintamalli perustuu v. 2014 Kuntoutussäätiön työurien jatkamisen tuki (Jamit) -hankkeen (2012–2014) ja Osatyökykyiset työssä- ohjelman (2013-2015) yhteistyönä kehittämään työluotsi-koulutukseen. Koulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen osallistui laaja ja asiantunteva yhteistyötahojen verkosto: Tampereen yliopisto, Lapin yliopisto, Sano Oy ja Työterveyslaitos sekä lisäksi useita muita kouluttajia. Toimintamallia kehitettiin ja toteutettiin edelleen Kuntoutussäätiön työssä jatkamisen tuki (Tempo) -hankkeessa (2015–2018). Koulutuksen nimeksi on vakiinnutettu työkykykoordinaattorikoulutus ja heitä koulutetaan osana Kuntoutussäätiön koulutuspalveluita. Osallistu ja täydennyskouluttaudu työkykykoordinaattoriksi, joka tukee osatyökykyisiä työelämässä, meidän koulutuksemme kautta. Lisätietoja esitteistä.

Työkykykoordinaattorit, Kuntoutussäätiön ammatillinen täydennyskoulutus

Työkykykoordinaattorikoulutus-esite

Psyykkisen työkyvyn arviointi-koulutus

Psyykkisen työkyvyn arviointia tehdään terveydenhuolloissa ja kuntoutuspalveluissa, mutta myös muualla, kuten työhallinnossa ja työpaikoilla. Koulutuksessa saat aihepiirin tietoa monesta eri näkökulmasta sekä konkreettisia työvälineitä psyykkisen työkyvyn arviointiin.
Psyykkisen työkyvyn arviointi -esite

Kuntouttavan työtoiminnan kehittämispäivä

Kuinka kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille voidaan luoda uudenlaista, ”oikeille” työmarkkinoille sopivaa osaamista? Kuinka päästä syvempään vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa?
Kuntouttavan työtoiminnan kehittämispäivä -esite

Oppimisen tuen keskuksen koulutukset

Oppimisen tuen keskuksesta voit tilata maksullisia koulutuskokonaisuuksia tai yksittäisiä luentoja oppimisvaikeuksiin, muihin tiedonkäsittelyn vaikeuksiin ja näiden yhteydessä ilmeneviin mielenterveyden ongelmiin liittyen. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Tutustu tästä Oppimisen tuen keskuksen asiantuntijapalveluihin.


Nieminen Maiju

Viestinnän asiantuntija, koulutussihteeri

044 781 31 65 | maiju.nieminen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 28.10.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons