Uutiset

Työkykykoordinaattorikoulutus 2019-2020 - Seinäjoki

Julkaistu
1.1.1970

Tervetuloa Työkykykoordinaattorikoulutukseemme!

Ammatillinen täydennyskoulutus (10 op)25.-26.9.201929.-30.10.201926.-27.11.201928.1.20207.-8.4.20209.6.2020

Tavoitteet

  • Työllistymistä, työssä jatkamista ja työhön paluuta edistävän ammattilaistyön osaamisen vahvistaminen.
  • Työkykykoordinaattorin työssä tai sitä vastaavissa tehtävissä toimivien tiedollisen ja taidollisen osaamisen edistäminen, ammatillisen kasvun vahvistaminen sekä työn kehittäminen
  • Työllistymistä (myös opiskelu) ja työssä jatkamista edistävän työn osaamisen
  • Tuloksellisuuden vahvistaminen työterveyshuollon, TE-toimistojen, työantajien ja muun tarvittavan verkoston kanssa.
  • Erinomaiset valmiudet tukea osatyökyisten henkilöiden pääsyä työelämään tai jatkamista siellä erilaisten ratkaisujen turvin.

Koulutuksen osallistujat

Koulutukseen otetaan 20 osallistujaa. Koulutukseen voi hakeutua sellaiset ammattilaiset, jotka työskentelevät työllistymisen ja työssä jatkamisen edistämiseen liittyvissä tehtävissä. Koulutuksen osallistujat toimivat tai tulevat toimimaan työkykykoordinaattorin, työluotsin tai vastaavalla nimikkeellä organisaatioissa ja yrityksissä. Pohjakoulutuksena on vähintään ammattitutkinto ja työkokemusta alan tehtävistä.Huomioitavaa myös on, että työterveyshuollossa työskenteleviltä työkykykoordinaattoreilta, joilla on muu kuin terveydenhuollon tutkinto, Kelan korvauskäytäntöjen vaatimusten mukaisesti edellytetään lisäksi työterveyshuollon opintoja (2 op).Osallistujilta odotetaan kiinnostusta uusiin näkökulmiin ja muutoksen tukemiseen, työkäytäntöjen analyysia, kiinnostusta kehittää omia vuorovaikutustaitojaan, voimavaralähtöistä työotetta, asiakastyön valmiuksia ja työvälineitä, sitoutumista prosessiin ja halua toimia työssä jatkamista ja työllistymistä edistävän työn tärkeällä kentällä.

Koulutus käsittää 10 lähiopetuspäivää

Lähiopetuspäivien lisäksi koulutukseen sisältyy välitehtäviä liittyen koulutuksen sisällön analysoimiseen, koulutuksen kytkemistä omaan tehtäväkenttään ja oman alueen toimijaverkostoon, tiedon levittämistä omassa organisaatiossa, kirjallisuuteen perehtymistä sekä omaan työhön liittyvän kehittämistehtävän tekemistä.

Tervetuloa Malminkartanoon – olemme hyvien yhteyksien päässä!

Koulutukset pidetään Kuntoutussäätiössä osoitteessa Pakarituvantie 4, Helsinki.Hinta 2100 € (sisältää lounaan)

Ilmoittaudu tästä!

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!