Uutiset

Kuntoutussäätiössä vahvistetaan arviointitoimintaa ja markkinointia sekä koko säätiön talouden ja hallinnon johtamista

Julkaistu
11.1.2023

Arvioinnin osaamiskeskus on säätiön strateginen osaamisalue, ja sen rakentaminen on ollut yksi kuluvan strategiakauden (2021–2023) keskeisiä tavoitteita.

Säätiön toiminnan yhteiskunnallista markkinointia lisätään erityisesti säätiön keskeisille sidosryhmille ja kumppaneille. Kehittämisympäristövision toteuttaminen edellyttää säätiön vahvempaa näkyvyyttä yhteiskunnallisesti ja eri säätiön kumppaneiden keskuudessa.

Nimitykset:

Talous- ja it-vastaavana työskennellyt Essi Lemberg on nimetty talousjohtajaksi 1.1.2023 alkaen. Essin työtehtäviin kuuluvat säätiön talouden, IT:n sekä tuki- ja hallintoprosessien johtaminen. Talousjohtaja ja toimitusjohtaja vastaavat yhteistyössä toiminta- ja tukiprosessien jatkuvasta kehittämisestä.

Erna Alitalo on nimetty arviointipäälliköksi 1.1.2023 alkaen kaksivuotiskaudeksi. Ernan tehtäviin kuuluvat arvioinnin osaamiskeskuksen kehittäminen ja johtaminen yksikön johtajan alaisuudessa. Arviointitoiminta kuuluu tutkimus- ja kokeiluyksikön kokonaisuuteen, jota johtaa tutkimustoiminnasta vastaava johtaja.

Oskari Huolman on nimitetty määräaikaiseksi markkinointiviestijäksi.

Lisätietoja näistä nimityksistä antavat toimitusjohtaja Soile Kuitunen (talousjohtaja) ja johtaja Riikka Shemeikka (arviointipäällikkö, markkinointiviestijä).

No items found.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!