Millä tavoin yhteiskunnalliset yritykset luovat hyvää yhteiskuntaan? Tervetuloa yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksen järjestämään seminaariin inspiroitumaan vaikuttavasta liiketoiminnasta joko paikan päälle tai striimin kautta! Kuntoutussäätiö on mukana järjestämässä tapahtumaa.
Luvassa on mielenkiintoista keskustelua sekä eväitä uudenlaiseen tapaan nähdä yritystoiminta ja sen potentiaali ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin lisäämisessä. Tapaat seminaarissa innostavia yhteiskunnallisia yrittäjiä sekä muita aiheen parissa työskenteleviä tai siitä kiinnostuneita.
Samassa yhteydessä järjestetään myös yhteiskunnallisen yrittäjyyden tutkimusseminaari, jossa esillä ovat ajankohtaiset teemat yhteiskunnallisen yritystoiminnan tutkimuksen kentältä. Tutkimusseminaari järjestetään klo 12.30-17, ja voit ilmoittautua seminaariin tapahtuman ilmoittautumissivulta.
Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Ohjelma
klo 9.00 Tilaisuuden avaus
klo 9.15 Tervehdys Euroopan unionista
europarlamentaarikko Li Andersson
klo 9.30 Työ- ja elinkeinoministeriön tervehdys
neuvotteleva virkamies Hanna Hämäläinen, työ- ja elinkeinoministeriö
klo 10.00 Vastuullisuus ja vaikuttavuus tulevaisuuden kestävässä taloudessa
johtava asiantuntija Eeva Hellström, Sitra & tutkija Saila Tykkyläinen, LUT
klo 10.40 Yhteiskunnallinen yrittäjyys Suomessa – ESEM-kyselyn tuloksia
professori Kaisu Puumalainen, LUT
klo 11.00 Palkitsemistilaisuus: Vaikuttavin yritys ja paras yhteiskunnallista yritystoimintaa käsittelevä opinnäytetyö
klo 11.30 Lounas (omakustanteinen) ja vapaata verkostoitumista
klo 12.30 Yrittäjyyden mokat ja opit – näin käännät vaikeudet voitoiksi ja rakennat vaikuttavaa liiketoimintaa
hallituksen puheenjohtaja Karoliina Kauhanen, Commu
klo 13.00 Verkostosta voimaa (järjestäjänä OBCD-hanke)
klo 13.30 Paneelikeskustelu: Kuinka (yhteiskunnalliset) yritykset voivat luoda hyvää yhteiskuntaan?
Karoliina Kauhanen, Commu, Tiia Muotkavaara, Pohjoisesta luonnosta Oy ja Paula Lehtonen, A-Pesti Oy
klo 14.15 Verkostoitumiskahvit
klo 15.00 Tilaisuus päättyy
Paikka
Paikka: Food & Co Ruoholahti, Itämerenkatu 11–13, Helsinki sekä livestriimi (HUOM! Tutkimusseminaariin osallistuminen on mahdollista vain paikan päällä)