Vaikuttamistyö on järjestöille yksi tärkeä tapa rakentaa kaikille parempaa maailmaan. Tulevaisuuksien rakentamiseen tarvitaan tässä ajassa kaikkien ääntä.
Vaikuttamistyö on myös hyvin vaativa arviointikohde. Arvioiti auttaa kehittämään vaikuttamistyötä, suuntaamaan energiamme vaikuttavimpiin toimintoihin ja osoittamaan toimintamme tuloksellisuutta. Ilman arviointia, emme voi kertoa vaikuttamistyömme merkityksestä.
Järjestämme marraskuussa järjestöjen vaikuttajille fasilitoidun oppimista tukevan verkostoitumistapaamisen iltapäiväkahvin merkeissä.
Tapaamisen aikana kuulemme hyviä esimerkkejä vaikuttamistyön arvioinnista, käymme läpi erityisesti vaikuttamistyön tuloksellisuuden osoittamiseen liittyviä näkökulmia sekä verkostoidumme järjestötoimijoiden kesken. Palautetaan yhdessä mieleen, miten kiertää pahimmat arvioinnin karikot ja matalikot.
Ota siis kuppi kahvia, mukava asento ja tule mukaan! Innostutaan ja inspiroidutaan yhdessä vaikuttamistyöstä ja arvioinnista - näytetään järjestökentän toiminnan merkitys!
Aika: 14.11.2024 klo 14–15.30
Paikka: Microsoft Teams
Hinta: 70 € + alv. 25,5 %
Ilmoittaudu viimeistään: ke 13.11.2024 klo 11 mennessä sivun yläkulmasta kohdasta "Ilmoittaudu".
Kohderyhmä: Järjestöissä ja yhdistyksissä työskentelevät ja toimivat henkilöt, joiden tehtäviin kuuluu vaikuttamistyö. Sopii erityisesti STEA:n avustusta hakeville tai saaville järjestöille.
Tilaisuuden fasilitaattoreina toimii: Rahoitus- ja TKI-päällikkö, VTM Erna Alitalolla on yli 12-vuoden kokemus työskentelystä järjestösektorilla yhdessä monialaisten sidosryhmien kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Alitalon keskeistä osaamista on hanke- ja ohjelmasuunnittelu, seurannan ja tavoitteiden suunnittelu, erilaiset rahoitusohjelmat ja rahoitushaut sekä organisaatioiden työn strateginen kehittäminen. Alitalo hallitsee lukuisia erilaisia osallistavia ja toiminnallisia menetelmiä ja on kokenut kouluttaja ja fasilitaattori. Hänellä on taito saada ihmiset ideoimaan ja keskustelemaan. Sisällöllisesti Alitalon erityisosaamista ovat yhdenvertaisuuteen, osallisuuteen, moninaisuuteen ja sukupuolten tasa-arvoon liittyvät kysymykset.
Arvioinnin asiantuntija, Yhteisöpedagogi (YAMK) Heli Laurikaisella on reilu 15 vuoden kokemus työskentelystä järjestösektorilla erilaisissa kehittämis- ja koordinointitehtävissä. Laurikaisen keskeisenä osaamisalueena ovat hanketyö, järjestöjen arvioinnin ja seurannan kehittäminen, työllistämistoiminta sekä verkostotyö ja järjestöt-julkinen yhteistyön kehittäminen. Laurikaisella on monipuolista osaamista erilaisten koulutusten ja työpajojen vetämisestä, osallistavista menetelmistä, palvelumuotoilun hyödyntämisestä oman työn kehittämisessä sekä viestintään ja vaikuttamistyöhön liittyvistä osa-alueista.
Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.
Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tilaisuuksien maksu- ja peruutusehdot