Suoraan sisältöön

Tule arvioinnin erityisasiantuntijaksi Kuntoutussäätiöön

Haemme arvioinnin erityisasiantuntijaa Kuntoutussäätiöön

Haemme kasvustrategiamme toteuttamiseen avainosaajaa. Kuntoutussäätiön arviointi- ja kehittämistoiminta laajenee nopeasti ja etsimme Arvioinnin osaamiskeskukseen kokenutta ja näkemyksellistä erityisasiantuntijaa. Olet oikea henkilö, jos sinulla on hyvä asenne, osaaminen ja halu luoda uutta. Tehtäväsi on toistaiseksi voimassa oleva. Voit vaikuttaa omiin työtehtäviisi ja toimenkuvasi muotoutumiseen.

Kuntoutussäätiö on tunnettu arviointiosaaja ja erilaisten organisaatioiden kehittäjä. Olemme innostava, omistautunut, kuunteleva, käytännönläheinen ja haluttu yhteistyökumppani. Erilaisten toimijoiden arviointiosaamista kehittämällä ja laadukkaita arviointeja toteuttamalla rakennamme osallisuutta tukevaa yhteiskuntaa ja lisäämme ihmisten hyvinvointia. Tarjoamme koulutusta, sparrausta, ulkoisia arviointeja ja selvityksiä sekä yhteistyötä organisaatioille niin julkisella, kolmannella kuin yksityisellä sektorilla.

Haemme tiimiimme vahvaa arviointi- ja kehittämistoiminnan erityisasiantuntijaa, joka on toteuttanut arviointi- ja selvitystoimeksiantoja yhteiskunnan eri osa-alueilla. Pystyt vastaamaan nopeisiin tarjouspyyntöihin ja toteuttamaan menestyksekkäästi eri rahoituskanavien hakemusvalmisteluja.

Meillä pääset kehittämään osaavan ja idearikkaan tiimin kanssa osaamiskeskuksemme toimintaa, rakentamaan verkostoja ja uusia avauksia.

Arvioinnin erityisasiantuntijana toimit arviointi- ja kehittämishankkeiden sekä lyhyempien konsultointien ja koulutusten lisäksi myös muissa hankkeissamme asiantuntijana.

Työsi alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2023.

Mitä tarjoamme Sinulle?

Pääset osaksi hyvää, toimivaa työyhteisöä, jonka ehdoton vahvuus on työntekijäkyselyidemme mukaan työn merkityksellisyydessä. Olet osa monialaista tki- ja palvelutuottajayhteisöä, joka toiminnallaan rakentaa parempaa työelämää ja osallisuutta. Työssäsi sinulla on paljon joustomahdollisuuksia ja pystyt vaikuttamaan omaan toimenkuvaasi.

Meistä: Kuntoutussäätiö on monialainen ja monipuolinen asiantuntijayhteisö. Teemme korkeatasoista käytäntölähtöistä tutkimusta, toteutamme kehittämisprojekteja ja arviointeja, konsultoimme ja koulutamme. Edistämme sosiaalisten innovaatioiden syntymistä omalla ja kumppaneidemme toiminnalla. Meillä on myös ihmisten toiminta- ja työkykyä vahvistavaa palvelutuotantoa. Meitä on noin 50. Suurin osa toiminnastamme on yleishyödyllistä.

Arvoistamme: Arvojemme mukaisesti toimimme avoimesti niin, että työmme tuloksia voidaan hyödyntää mahdollisimman laajasti yhteiskunnassa. Toimimme kehittämisympäristössämme yhdenvertaisemman toimintakyvyn tuen aikaansaamiseksi eri ihmisille. Henkilöstökyselyidemme mukaan keskeisiä vahvuuksiamme ovat työntekijöiden kokemus oman työn merkityksellisyydestä ja yhteiskunnallisesta tärkeydestä, mahdollisuus kasvaa ja kehittyä työssä, hyvä työyhteisö, työpaikan vahva sisäinen luottamus ja joustavat etätyömahdollisuudet.

Mitä edellytämme sinulta: Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää ja laaja-alaista kokemusta arviointi- ja selvitystoimeksiantojen toteuttamisesta sekä tarjousvalmistelusta. Tunnet hyvin rahoitushaut ja sinulla on näytöt onnistuneista hauista (esim. VN TEAS, ESR, STEA, CERF, AMIF, Erasmus+, EU-komission haut jne.).

Pidämme tärkeänä myös näyttöjäsi tuloksellisesta asiantuntijapalvelun tuotteistamisesta ja konseptoinnista sekä myynnistä. Hallitset hankkeiden talousseurannan. Olet luonteeltasi ratkaisukeskeinen ja toimit tuloksellisesti ja empaattisesti myös paineen alla. Innostut ja osaat innostaa myös muita.

Arvostamme myös:

  • osaamista palvelumuotoilusta, organisaatioiden toiminnan kehittämisen tukemisesta
  • osaamista monipuolisesta ja tuloksellisesta viestinnästä
  • hyvää kielitaitoa

Työskentelyolosuhteistamme: Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Malminkartanossa. Meillä on joustavat työaika- ja paikkajärjestelyt sekä mahdollisuus laajamittaiseen etätyöskentelyyn. Käytössämme ovat lounassetelit. Säätiössä on käytössä lakisääteistä laajempi työterveyshuolto ja etävastaanottomahdollisuus.

Tehtävään hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@kuntoutussaatio.fi viimeistään 22.4.2023. Otsikoi viestisi Arvioinnin erityisasiantuntija.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Arviointipäällikkö Erna Alitalo ma 27.3.2023 klo 14.30–15.30, pe 31.3. klo 9.00–15.30 ja 5.4. 9.00–11.30, puh. 044 781 3201, erna.alitalo@kuntoutussaatio.fi

Johtaja Riikka Shemeikka 31.3.2023 klo 13.15–14.00, puh. 044 781 3102, riikka.shemeikka@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 27.03.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons