Suoraan sisältöön

Vastaa kyselyyn Kelan kuntoutukseen hakemisesta

Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö ja Kuntoutussäätiö ovat avanneet kaksi kyselyä, jossa selvitetään kokemuksia Kelan kuntoutukseen hakemisesta.

Kyselyt on tarkoitettu yli 16-vuotiaille henkilöille, jotka ovat hakeneet Kelan kuntoutusta itselleen tai läheiselleen viimeisen viiden vuoden aikana. Kyselyihin vastataan nimettömästi. Kyselyt ovat avoinna 1.6.–31.8.2022 (päättymisaika muuttunut). Kyselyyn vastaaminen kestää noin 30 minuuttia. Vastaajien kesken arvotaan elokuvalippuja.

Kyselyt ovat osa Toimijuus ja sosioekonomiset erot kuntoutukseen hakeutumisessa -tutkimushanketta. Tutkimushankkeessa tarkastellaan kuntoutukseen pääsyä edesauttavia ja vaikeuttavia tekijöitä. Kyselyiden lisäksi hankkeessa haastatellaan kuntoutuksen ammattilaisia ja kuntoutusta hakeneita ihmisiä. Tutkimuksen toteuttajia ovat Vamlas ja Kuntoutussäätiö. Tutkimushankkeen kesto on 2022–2023, ja sitä rahoittaa Kela. Tutkimustulosten avulla voidaan helpottaa kuntoutukseen hakeutumista.

Osallistumiskutsua saa jakaa eteenpäin.

Lisätietoa tutkimuksesta ja linkki kyselyyn

Kysely kuntoutukseen hakeneille

Kysely kuntoutukseen hakeneiden läheisille

Lisätietoja

Hankkeen vastuututkija

Varjonen Sirkku

Erikoistutkija, VTT

044 781 3141 | sirkku.varjonen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 23.06.2022

Jaa sivu!

WordPress PopUp Plugin
Simple Share Buttons