Suoraan sisältöön

Pakarituvantien kortteliin rakentuu uudisrakennus — Kuntoutussäätiö luovutti Pakarituvantie 4:n kiinteistön ja tontin vuonna 2020 Hoivatiloille

Kuntoutussäätiö luovutti Pakarituvantie 4:n huonokuntoisen kiinteistön ja tontin vuokrasopimuksen hallinnan Hoivatiloille huhtikuussa 2020. Luovutuksen myötä kesäkuusta 2020 lähtien Pakarituvantie 4:n rakennukseen ja tonttiin liittyvät vastuut ja velvoitteet siirtyivät Hoivatiloille.

Hoivatilat on purkanut Pakarituvantie 4:n tontilla sijaitsevan kiinteistön, ja se rakennuttaa tontille uudisrakennuksen. Rakentaminen käynnistyy tietojen mukaan vuonna 2021.

Kuntoutussäätiö keskitti kaikki toimintansa Pakarituvantie 5:ssä omistamiinsa toimitiloihin kesällä 2020. Toimitilat ovat osa asunto-osakeyhtiö Suurkartano Oy:tä.

Säätiön toimitiloissa työskentelee vajaat 50 asiantuntijaa. Toimitiloissa on työhuoneiden lisäksi ryhmätoimintaan tarkoitettuja tiloja, ja niissä toimii myös alueen asukkaille avoin Duunihuone, jonka käyttäjäksi voi rekisteröityä.

Lisätietoja säätiön toiminnasta antaa toimitusjohtaja Soile Kuitunen (puh. 044 7813 117, soile.kuitunen@kuntoutussaatio.fi).


Sisältö päivitetty 01.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons