Suoraan sisältöön

Kolmas kerta toden sanoo: Kuntoutuspäivät siirtyy kesäkuulle 2022

Järjestävänä organisaationa Kuntoutussäätiö haluaa tarjota laadukkaat ja turvalliset Kuntoutuspäivät ja on siksi päättänyt siirtää tapahtuman kesäkuulle 2022. Tilaisuutta siirretään kolmatta kertaa koronavirusepidemian vuoksi. Haluamme uskoa, että päivät on ensi vuonna mahdollista toteuttaa lähitapahtumana ja kuntoutusalan ammattilaisilla on halu ja tarve tavata toisiaan kasvotusten.

Kuntoutuspäivät 2022 kokoavat yhteen valtakunnallisesti alan toimijat kuulemaan ja keskustelemaan mitä kuntoutuksen kentällä tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa. Kuntoutuspäivät järjestetään Kulttuuritehdas Korjaamolla, Helsingissä 2. -3.6.2022. Päivien teemana on ’Kuntoutuksen uusi vuosikymmen: Yhdenvertainen yhteiskunta, tasa-arvoinen työllistyminen’.

Tutustu ohjelmaan Kuntoutuspäivien omilta nettisivulta: https://kuntoutuspaivat.fi/
Ennakkoilmoittautuminen on käynnissä!

Lisätiedot:

Mika Ala-Kauhaluoma
Yhteyspäällikkö
Kuntoutussäätiö / Rehabilitation Foundation
Helsinki, Finland
+358447813096
mika.ala-kauhaluoma@kuntoutussaatio.fi

Ala-Kauhaluoma Mika

Yhteyspäällikkö, VTT

044 781 3096 | mika.ala-kauhaluoma@kuntoutussaatio.fi

Nieminen Maiju

Viestinnän asiantuntija

044 781 31 65 | maiju.nieminen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 10.03.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons