Suoraan sisältöön

Uusi työkykykoordinaattoreiden täydennyskoulutus ja verkostoituminen käynnistyy!

Kuntoutussäätiön työkykykoordinaattorikoulutuksen on tähän mennessä suorittanut huikea määrä, noin 1300 henkilöä!

Kuntoutussäätiö on saanut runsain määrin toiveita järjestää työkykykoordinaattoreille täydennyskoulutusta ammatillisen osaamisen syventämiseksi. Myös verkostoitumista muiden työkykykoordinaattoreiden kanssa on kaivattu.

Nyt toiveisiin vastataan järjestämällä ensimmäinen webinaarimuotoinen työkykykoordinaattoreiden täydennyskoulutus torstaina 6.5.2021. Päivän pääteemana on työikäisten oppimisvaikeudet ja osatyökykyisyys sekä miten työkykykoordinaattori voi tukea työikäisiä, joilla on oppimisvaikeuksia. Lisäksi tilaisuudessa keskustellaan ryhmissä etätyön vaikutuksista työkykykoordinaattorin työhön sekä selviytymiskeinoista. Suunnittelemme yhdessä työkykykoordinaattoreiden valtakunnallista verkostoitumista sekä keskustelemme työkykykoordinaattoreiden osallistujien toiveista ja tarpeista täydennyskoulutukselle.

Lue lisää tilaisuudesta ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://kuntoutussaatio.fi/tapahtumat/webinaari-tyokykykoordinaattoreiden-taydennyskoulutus-ja-verkostoituminen/.

Täydennyskoulutukseen voi osallistua työkykykoordinaattorikoulutuksen suorittaneet henkilöt.

 

Heikkilä Marja

Tutkija, työurien rakentaja, Tft, TtM, AmO

040 837 2531 | marja.heikkila@kuntoutussaatio.fi

Niskanen Satu (toimivapaalla)

Tutkija

044 7813176 | satu.niskanen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 24.02.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons