Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö jatkaa ARVOn hallinnossa 2021–2022

Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen on valittu jatkamaan ARVOn hallituksessa kaksivuotiskauden 2021–2022. ARVOn syyskokous vahvisti hallituksen jäsenet 4.12.2020 kokouksessaan. ARVOn hallituksen puheenjohtajana jatkaa Setlementtiliiton Pentti Lemmetyinen ja operatiivista toimintaa johtaa ARVOn toimitusjohtaja Ulla Nord.

ARVO edistää yhteiskunnallista yrittäjyyttä ja yhteiskunnallisten yritysten asemaa. Arvopohjaisuus ja vaikuttavuus ovat nousevia trendejä myös yritystoiminnassa, ja yhä useampi yritys mieltää liiketoimintansa tärkeäksi tavoitteeksi yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemisen sekä kestävän kehityksen edistämisen niin taloudellisesti, ekologisesti kuin sosiaalisestikin.

ARVOn visiona on ”oikein hyvää bisnestä”. (Linkki uutiseen ARVOn sivuilla).


Sisältö päivitetty 07.12.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons