Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö hakee järjestötyön ja digiviestinnän assistenttia

STEAN Paikka auki II -ohjelman mukaisesti tarjoamme järjestötyön ja digiviestinnän assistentin työsuhteen vuoden ajaksi alle 30-vuotiaalle työtä etsivälle nuorelle.

Työssäsi pääset kehittämään omia työtaitojasi sekä tutustumaan järjestötyöhön, digitaaliseen viestintään, etätilaisuuksien järjestämiseen ja koulutukseemme. Toivomme sinulta kiinnostusta kirjoittamiseen ja sosiaalisen median maailmaan.

Tehtäviin kuuluu erilaisia toimistotöitä, digitaaliseen viestintään ja etätilaisuuksien järjestämiseen tutustumista sekä järjestötöitä STEA:n rahoittamassa toiminnassa, esimerkkinä paikallisuustoiminta ja vapaaehtoistyö työllistymisen helpottamiseksi. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuksia painottaa tehtäviä myös aiheisiin, joista olet itse kiinnostunut. Tarjoamme mahdollisuuden päästä seuraamaan työn ohessa eri alojen ammattilaisia sekä dokumentoimaan ja jakamaan kokemuksia. Pääset harjoittelemaan kaikkia tehtäviä omaan tahtiisi, ohjaajan opastuksella.

Emme hae valmista osaajaa, vaan asioista innostuvaa ja kiinnostunutta ihmistä, joka on valmis kasvamaan järjestötyön toimijaksi. Työssäsi saat ohjausta työelämävalmiuksien lisäämiseen, opit toimimaan ryhmässä ja saat valmiuksia oma-aloitteiseen työotteeseen.

Palkkaus toteutuu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n Paikka Auki II-ohjelman avustuksella. Tehtävään valinta edellyttää, että hakija on alle 30-vuotias, opiskelua ei ole meneillään, työllistymisessä on ollut hankaluuksia ja työkokemusta ei ole juurikaan vielä kertynyt. Haluamme Sinut vuoden kestävään kokopäiväiseen työhön, teemme paljon etätöitä.

Hae tehtävään hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Tuula Lehikoinen
Tutkija
Puh. 044 781 3122


Sisältö päivitetty 09.09.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons