Suoraan sisältöön

Toimiiko työikäisten kuntoutuspolku kansansairauksissa? – AVH, sydänsairaudet ja tules

Tervetuloa mukaan tämän vuoden Kuntoutusakatemiaan joka on vuosittainen luennoista koostuva asiantuntijaseminaari. Tilaisuudessa keskitytään asiantuntijoiden ja järjestöjen kanssa siihen, miten työikäisten kuntoutuspolku toimii merkittävissä kansansairauksissa. Tilaisuudessa erikoissairaanhoidon edustajat kertovat miten näyttöön perustuvat lääkinnällisen kuntoutuksen palvelut on järjestetty eri puolilla Suomea. Järjestöjen asiantuntijat tuovat esiin asiakkaan näkökulmaa kuntoutuksen toteutukseen.

Voitte tutustua ohjelmaan, lisätietoihin ja ilmoittautumiseen tästä.

Milloin? Pe 25.10. klo 9 – 12.45.
Missä? Keskustakirjasto Oodi, Maijansali Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki.

 

 


Sisältö päivitetty 05.09.2019

Jaa sivu!

Simple Share Buttons