Suoraan sisältöön

Tule suunnannäyttäjäksi kuntoutuksen Living Labiin!

Uuden työn muotoilijana

mahdollistat kuntoutujien ideat kasvamaan innovaatioiksi ja uudeksi työksi. Toimit ensisijaisesti ohjaajana Kuntoutussäätiön digi- ja tutkimustyöpajassa ja osallistut monipuolisesti sekä uuteen että standardimuotoisempaan palvelutuotantoon. Olet idearikas ja joustava toteuttaja, jolla on kyky viedä ideat käytäntöön ripeästi. Sinulla on kokemusta asiakasohjauksesta ja uusien palveluiden toteuttamisesta. Liikut ketterästi tietotekniikan parissa etkä pelkää käyttää sitä. Työsi sisältö koostuu työpajatoiminnan suunnittelusta, asiakasohjauksesta ja yhteistyöstä Kuntoutussäätiön työntekijöiden sekä muiden kuntouttavan työtoiminnan toimijoiden kanssa.

Sinulla tulee olla:

  • Soveltuva sosiaalialan korkeakoulututkinto (esimerkiksi sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja, yhteisöpedagogi)
  • Kokemusta ryhmän sisällöllisestä kehittämisestä ja vetämisestä
  • Ymmärrystä erilaisista tietotekniikan osa-alueista (graafinen suunnittelu, koodaus, perus IT-taidot)
  • Kokeileva, innostava, tavoitteellinen sekä asiakas- ja ratkaisukeskeinen työote
  • Kyky johtaa omaa työtä
  • Vahvat tiimityötaidot

 

Arvostamme myös:

  • Kiinnostusta digitaaliseen sisällöntuotantoon (some, videot, valokuvat, blogit)
  • Ymmärrystä erilaisista työ- ja toimintakykyyn vaikuttavista tekijöistä
  • Kokemusta asiakasohjauksesta ja asiakkaiden monimuotoisesta tukemisesta
  • Palvelujärjestelmän tuntemusta

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään helmikuussa 2019. Paikka täytetään heti kun sopivat hakija löytyy. Työnimikkeenä uuden työn muotoilija. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen ja ansioluettelon kanssa sähköpostitse 18.1.2019 mennessä tiiminvetäjä Sarianne Sahervolle, sarianne.sahervo@kuntoutussaatio.fiLisätiedustelut myös sähköpostilla!

 


Sisältö päivitetty 04.01.2019

Jaa sivu!

Simple Share Buttons