Suoraan sisältöön

Espanjalaisia elokuvia Kino Kunnossa 11.12 ja 13.12

Järjestämme espanjalaisen elokuvan teemaviikon joulukuussa yhteistyössä Espanjan suurlähetystön kanssa! Esitämme elokuvat tiistaina 11.12 ja torstaina 13.12 klo 18.00. Molemmat näytökset ovat ilmaisia. Kuten tapoihin kuuluu, tarjolla on leffaeväitä – tällä kertaa espanja-teemaan sopivia.

Kino Kunto toimii Kuntoutussäätiön tiloissa osoitteessa Pakarituvantie 4 (HKI), 2 krs. luentosali. Pääovet avautuvat 15 min ennen esitystä. Haluamme tuoda väriä ja iloa vuoden pimeimpään aikaan. Lämpimästi tervetuloa kaikki Malminkartanon ja lähialuiden asukkaat, sekä muut tapahtumasta kiiinostuneet!

English:

The Rehabilitation Foundation organizes the Spanish Movie Week in cooperation with the Spanish Embassy in Helsinki. Free entrance (11th of December within the age limit of 7 years). The films are shown with the original language (Spanish) with English subtitles.

En español:

La Fundación de Rehabilitación organiza, en colaboración con la Embajada de España en Helsinki, una semana del cine español. Las entradas son gratuítas, favor de tener en cuenta el límite de edad de la película del 11 de diciembre en 2018. Las películas están en idioma español y subtítulos en inglés.

Tietoa esitettävistä elokuvista:

Tiistaina 11.12

Requisitos para ser una persona normal
Romanttinen komedia nuoresta naisesta, jonka haluaa tulla normaaliksi ihmiseksi.

Vuosi: 2015 (Espanja)
Genre: Romanttinen komedia/ Draama
Kesto: 94 min.
Ohjaus: Leticia Dolera
Ikäraja: K7

Elämä ei hymyile 30-vuotiaalle Marialle (Leticia Dolera); hän on ilman työtä, asuntoa ja kumppania. Erään työhaastattelun aikana hänelle selviää, että hän ei täytä normaalilta ihmiseltä edellytettäviä vaatimuksia. Hän päättää listata nämä vaatimukset ja tehdä kaiken mahdollisen täyttääkseen ne. Tässä työssä Mariaa auttavat hänen kehitysvammainen veljensä Alex sekä Borja, mies, joka on koukussa laihduttamiseen. Borjan kanssa Maria tekee sopimuksen; hän lupaa auttaa Borjaa elämään terveellisemmin, ja Borja lupaa auttaa häntä muuttumaan normaaliksi ihmiseksi. Useita palkintoja ja palkintoehdokkuuksia eri filmifestivaaleilla (mm. Malaga Film Festival 2015) saavuttanut elokuva.

Torstaina 13.11

Sueños del sal
Dokumenttielokuva unelmien toteuttamisesta

Vuosi: 2015 (Espanja)
Genre: Dokumentti
Kesto: 71 min.
Ohjaus: Alfredo Navarro
Ikäraja: S

Dokumentti neljästä ihmisestä, jotka ovat kamppailleet saavuttaakseen unelmansa huolimatta kohtaamistaan ongelmista. Alejandro, sokea poika, joka soittaa pianoa; Irene, selkärankavammainen tyttö, joka haluaa itsenäistyä ja saada oman kodin; Simón, urheilija, joka haluaa matkustaa Thaimaahan kehittyäkseen täydelliseksi Muay tai -taistelulajin taitajaksi ja Mariano, rekkakuski, jonka unelma on oppia soittamaan kitaraa 62-vuotiaana.

Elokuva määrätietoisuudesta, selviytymisestä sekä ihmisen vahvuudesta ja kyvystä kääntää vaikeudet mahdollisuuksiksi voitti parhaan dokumenttielokuvan Goya-palkinnon 2015.

 

Lue lisää facebook-sivuiltamme:

https://www.facebook.com/Kino-Kunto-342877812823685/


Sisältö päivitetty 11.12.2018

Jaa sivu!

Simple Share Buttons