Suoraan sisältöön

Käynnistämme lasten ja nuorten harrastamista lisäävän hankkeen yhdessä vaikuttavan kumppaniverkoston kanssa!

Helsingin kaupunki on myöntänyt rahoituksen Liike jatkuu – tieto tukee (LIITO) -yhteishankkeelle, jota Kuntoutussäätiö toteuttaa Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n ja Helsingin Autismi- ja aspergeryhdistys ry:n kanssa. Lisäksi kumppaneina ovat mm. Helsingin kaupungin liikuntapalvelut ja Etelä-Suomen liikunta ja urheilu ESLU.

Kolmivuotisen hankkeen tavoitteena on lisätä erityistä tukea tarvitsevien (oppimisvaikeudet, autisminkirjo, ADHD) lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Hankkeessa tarjotaan koulutusten kautta liikunta- ja harrastustoiminnan ohjaajille ja valmentajille tietoa ja kokemusta kohderyhmän erityispiirteistä, jota voidaan hyödyntää lasten ja nuorten harrastustoimintaa suunniteltaessa ja toteuttaessa. LIITO tarjoaa myös konkreettista tukea käytännön ohjaustilanteisiin sekä kehittää koulutusmateriaalia ohjaajien ja valmentajien hyödynnettäväksi.

Onko seurasi kiinnostunut koulutuksista tai lähtemään mukaan hankkeeseen?

Ota yhteyttä projektipäällikkö Julia Anttilaiseen:
julia.anttilainen@kuntoutussaatio.fi | p.044 781 3010Sisältö päivitetty 13.11.2018

Jaa sivu!

Simple Share Buttons