Suoraan sisältöön

Koulutamme työelämän ja asiakastyön ammattilaisia – tervetuloa työkykykoordinaattorikoulutukseemme!

https://kuntoutussaatio.fi/assets/files/2017/11/tkk.jpg

Työkykykoordinaattori on työelämän, kuntoutuksen, palvelujärjestelmän ja asiakastyön ammattilainen. Hän auttaa osatyökykyistä asiakasta tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja sekä löytämään polkuja kohti työelämää.

Työkykykoordinaattorit työskentelevät kuntoutujien, osatyökykyisten, työttömien sekä työelämään pyrkivien ja siihen tukea tarvitsevien asiakkaiden parissa. Heidän työpaikkansa voi sijoittua työterveyshuoltoon, HR-palveluihin, sosiaalipalveluihin, työllisyyspalveluihin, TE-palveluihin tai perusterveydenhuoltoon. Myös esimiestehtävissä toimivat hyötyvät koulutuksesta.

Tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Työkykykoordinaattorikoulutus – ammatillinen täydennyskoulutus 2018


Sisältö päivitetty 30.01.2018

Jaa sivu!

Simple Share Buttons