Suoraan sisältöön

Tutkimus ja kokeilut

Teemme käytäntölähtöistä tutkimusta ja kokeiluja, joka tuottaa ratkaisuja yhteiskunnallisesti merkittäviin ja ajankohtaisiin kysymyksiin sekä tukee kuntoutuksen ja sen lähialojen kehittämistä. Tutkimuksemme on innovatiivista sekä tieteellisesti, menetelmällisesti ja eettisesti korkeatasoista.

Toimintamme painopistealueita ovat osallisuus, paikallisuus ja maahanmuutto, toimintakykykuntoutus, työelämä, arviointi sekä oppimisen tuen keskus. Tavoitteenamme on olla merkittävä kuntoutusalan tutkimuskeskus Euroopassa.

Tutkittu tieto on arkitiedon jatke

Kuntoutussäätiön tutkimuksen osaamisalueet ovat kestävä työ ja työkyky, paras toimintakyky ja terveys sekä vahvistuva kansalaisyhteiskunta, joilla tuetaan työhön ja arkeen kuntoutusta. Tutkimuksen avulla tuetaan myös kuntoutuksen kokonaisvaltaista uudistumista, vaikutetaan päätöksentekoon, autetaan ammattilaisia muutoksessa ja kasvatetaan kuntoutusosaamista.

Lue lisää Kuntoutussäätiön tutkimuslinjauksista.

Hankkeemme

Saamme perusrahoituksen Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) kohdennetuista toiminta-avustuksista. Erillisiä hankkeita rahoittavat mm. Kela, sosiaali- ja terveysministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Työsuojelurahasto, Euroopan sosiaalirahasto ja järjestöt.

Hankerekisteristä voit hakea säätiössä toteutettuja hankkeita rahoittajan ja/tai muiden hakuehtojen mukaan.

Julkaisumme

Julkaisemme tutkimus- ja kehittämishankkeidemme tuloksia mm. Kuntoutussäätiön tutkimuksia ja  Kuntoutussäätiön työselosteita -sarjoissa.

Lue lisää Kuntoutussäätiön julkaisuista täältä.

Työskentelemme tutkijan mielellä; rohkeasti kokeilemalla, jakamalla ja kestävällä tavalla. Teemme mielellämme yhteistyötä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä:

Shemeikka Riikka

Johtaja, tutkimus ja kokeilut

044 781 3102 | riikka.shemeikka@kuntoutussaatio.fi

Ala-Kauhaluoma Mika

Yhteyspäällikkö, VTT

044 781 3096 | mika.ala-kauhaluoma@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 20.04.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons