Suoraan sisältöön

Tutkimus ja kokeilut

Teemme käytäntölähtöistä tutkimusta, joka tuottaa ratkaisuja yhteiskunnallisesti merkittäviin ja ajankohtaisiin kysymyksiin sekä tukee kuntoutuksen ja sen lähialojen kehittämistä. Tutkimuksemme on innovatiivista sekä tieteellisesti, menetelmällisesti ja eettisesti korkeatasoista.

Toimintamme painopistealueita ovat osallisuus, paikallisuus ja maahanmuutto, toimintakykykuntoutus, työelämä, arviointi sekä oppimisen tuen keskus. Tavoitteenamme on olla merkittävä kuntoutusalan tutkimuskeskus Euroopassa.

Hankkeemme

Saamme perusrahoituksen Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) kohdennetuista toiminta-avustuksista. Erillisiä hankkeita rahoittavat mm. Kela, sosiaali- ja terveysministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Työsuojelurahasto, Euroopan sosiaalirahasto ja järjestöt.

Julkaisumme

Julkaisemme tutkimus- ja kehittämishankkeidemme tuloksia mm. Kuntoutussäätiön tutkimuksia ja  Kuntoutussäätiön työselosteita -sarjoissa.

Työskentelemme tutkijan mielellä; rohkeasti kokeilemalla, jakamalla ja kestävällä tavalla. Teemme mielellämme yhteistyötä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä:

 

Shemeikka Riikka

Johtaja, tutkimus ja kokeilut

044 781 3102 | riikka.shemeikka@kuntoutussaatio.fi

Ala-Kauhaluoma Mika

Yhteyspäällikkö, VTT

044 781 3096 | mika.ala-kauhaluoma@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 05.02.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons