Suoraan sisältöön

Tutkimus ja kokeilut

Teemme käytäntölähtöistä tutkimusta ja kokeiluja, joka tuottaa ratkaisuja yhteiskunnallisesti merkittäviin ja ajankohtaisiin kysymyksiin sekä tukee kuntoutuksen ja sen lähialojen kehittämistä. Tutkimuksemme on innovatiivista sekä tieteellisesti, menetelmällisesti ja eettisesti korkeatasoista.

Toimintamme painopistealueita ovat osallisuus, paikallisuus ja maahanmuutto, toimintakykykuntoutus, työelämä, arviointi sekä oppimisen tuen keskus.

Tutkittu tieto on arkitiedon jatke

Kuntoutussäätiön tutkimuksen osaamisalueet ovat työkyky, toimintakyky ja sosiaalinen osallisuus, joilla tuetaan työhön ja arkeen kuntoutusta. Tutkimuksen avulla tuetaan myös kuntoutuksen kokonaisvaltaista uudistumista, vaikutetaan päätöksentekoon, autetaan ammattilaisia muutoksessa ja kasvatetaan kuntoutusosaamista.

Lue lisää Kuntoutussäätiön tutkimuslinjauksista.

Hankkeemme

Saamme perusrahoituksen Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) kohdennetuista toiminta-avustuksista. Erillisiä hankkeita rahoittavat mm. Kela, sosiaali- ja terveysministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Työsuojelurahasto, Euroopan sosiaalirahasto ja järjestöt.

Hankerekisteristä voit hakea säätiössä toteutettuja hankkeita rahoittajan ja/tai muiden hakuehtojen mukaan.

Julkaisumme

Julkaisemme tutkimus- ja kehittämishankkeidemme tuloksia mm. Kuntoutussäätiön tutkimuksia ja  Kuntoutussäätiön työselosteita -sarjoissa.

Lue lisää Kuntoutussäätiön julkaisuista täältä.

Toimimme avoimesti ja tutkittuun tietoon perustuen siten, että työmme tuloksia voidaan hyödyntää kuntoutusalalla mahdollisimman laajasti. Jaamme tietoa, osaamista ja tuloksia. Teemme yhteistyötä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä:

Ala-Kauhaluoma Mika

Yhteyspäällikkö, VTT

044 781 3096 | mika.ala-kauhaluoma@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 11.09.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons