Suoraan sisältöön

Kuntouttavaa työtoimintaa Digipajassa helsinkiläisille ja espoolaisille

Kuntoutussäätiön tiloissa Helsingin Malminkartanossa toimii kuntouttavan työtoiminnan digitaitopaja

Digipajassa on viihtyisä ilmapiiri, hyvä tunnelma ja rento tekemisen meininki. Oletpa digiosaajana vasta-alkaja tai taitaja, opit uusia taitoja ja kehität osaamistasi. Etenet oman kiinnostuksesi ja taitojesi mukaan.

Haluatko syventää osaamistasi tai opetella uusia taitoja? Kiinnostaako sinua esimerkiksi koodaus, kuva- ja tekstisisällön suunnitteleminen tai 3D-mallinnus? Pajassa toteutamme erilaisia yksilö- ja ryhmäprojekteja sekä toimeksiantoja ohjaajien tuella. Vuorovaikutus on luontevaa, keskustelut rönsyileviä ja ajatuksia herättäviä. Järjestämme myös toimintaa tukevia retkiä ja osallistumme erilaisiin tapahtumiin.

Säännöllinen toiminta kodin ulkopuolella tukee työkyvyn vahvistumista. Digipaja tarjoaa ohjatun ja kannustavan ympäristön kehittää oman elämän hallintaa ja lisätä valmiuksia tulevaisuuteen.

Jos yllä oleva esittelyvideo ei näy, käy katsomassa se Digipajan Youtubesta.

Lataa Digipajan esite (pdf).

Digipajan teemakello jakaantuu viiteen osioon: hyvinvointi, työllistyminen, kulttuuri ja yhteiskunta, työvälineet ja sisällöntuotanto.Esimerkki Digipajan viikko-ohjelmasta. Aamupäivisin (10-11.30) on vaihtuvaa ohjelmaa. 11.30-12.15 on lounastauko, ja 12.15.-14.00 on itsenäistä työskentelyä tai pienryhmiä.

Kahvikupin vieressä kannettavalla tietokoneella on auki 3D-mallinnus.Digipajan tiloissa on pöytätilaa, tulostimia, tietokoneita ja kaapeleita. Isoista ikkunoista on näkymä hiljaiselle kadulle.

Hakeutuminen

Kuntouttavaan työtoimintaan hakeudutaan ottamalla yhteyttä Helsingin ja Espoon kaupunkien työllisyyspalveluihin tai työvoiman palvelukeskukseen (TYP). Tämän jälkeen sovitaan tutustumiskäynti.

Toimimme yhteistyössä pääkaupunkiseudun kuntien kanssa.

Yhteystiedot

digipaja@kuntoutussaatio.fi
Puh. 044 7813 139
Käyntiosoite: Puustellinpolku 25 C–D, 00410 Helsinki.

 

Digipajan uusi sijainti on kulman takana edellisestä sijainnista kerrostalon kivijalassa.

 

Sahervo Sarianne

Sosionomi (YAMK), työvalmentaja (eat), kuntouttavan työtoiminnan kehitysvastaava

0447813172 | sarianne.sahervo@kuntoutussaatio.fi

Hausen Anni

Sosionomi (AMK), Digipajan ohjaaja

044 7813 203 | anni.hausen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 18.02.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons