Suoraan sisältöön

Chat-neuvonta

Chat-neuvontaa oppimisvaikeuksiin

Mietitkö, mistä omat oppimisen haasteesi johtuvat? Askarruttaako etäopiskelu, ajanhallinta tai oppimistilanteisiin liittyvä ahdistus tai jännittäminen? Mistä saisit lisätukea tai tarkempia selvityksiä omista oppimisen ongelmista?

Oppimisen tuen keskuksen chatissa voit jutella vapaamuotoisesti oppimisvaikeuksiin perehtyneen psykologin kanssa. Voit kysyä oppimisvaikeuksista sekä saada tukea ja ohjausta erilaisiin oppimisen hankaluuksiin ja niihin liittyviin mielenterveyden ongelmiin.

Chatissa päivystävät neuropsykologi Johanna Nukari sekä psykologit Minna Parkkila, Johanna Stenberg, Kati Peltonen ja Elina Naamanka.

Oppimisen tuen keskuksen psykologit
Johanna Nukari, Minna Parkkila, Johanna Stenberg, Kati Peltonen ja Elina Naamanka.

Chat on nyt kesätauolla ja auki syksyllä 2022 keskiviikkoisin 10.8. alkaen.

Liity mukaan juttelemaan Oppimisvaikeus.fi-etusivulta: www.oppimisvaikeus.fi Chat-ikkuna tulee näkyville vähän ennen chatin alkua. Huom! Jos chat painike ei ole näkyvissä etusivulla tarkista, että olet hyväksynyt kaikki evästeet. Voit muokata nykyisiä Oppimisvaikeus.fi-verkkosivun evästeasetuksiasi täältä.

Oppimisvaikeus-chatit syksyllä 2022

Oppimisvaikeus-chat pidetään syksyllä yksilöchattina.

Chat on auki 10.8. alkaen keskiviikkoisin klo 14.30-16.

Tule juttelemaan yksilöchattiin, kun haluat jutella oppimisvaikeuksiin perehtyneen psykologin kanssa ja kysyä oppimisvaikeuksista. Chattiin voi tulla matalalla kynnyksellä, eikä etukäteen tarvitse osata nimetä ongelmiaan tai tarpeitaan kovin tarkasti.

Tervetuloa juttelemaan!


Tukea oppimisen vaikeuksiin www.oppimisvaikeus.fi

 


Sisältö päivitetty 14.06.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons