Suoraan sisältöön

Chat

Oppimisvaikeus-chat

Haluaisitko jutella oppimisvaikeuksista? Tarvitsetko tukea opiskelun, työn tai arjen haasteisiin? Tervetuloa chattailemaan! Oppimisen tuen keskuksen chatissa on mahdollisuus keskustella vapaamuotoisesti sekä saada tukea ja ohjausta erilaisiin oppimisen hankaluuksiin. Chatissa päivystävät oppimisvaikeuksiin perehtyneet psykologit.

Liity mukaan chattailemaan täältä: www.oppimisvaikeus.fi.

Chatit keväällä 2020:

Yksilöchat asiantuntijan kanssa:

 • Keskiviikkoisin 5.2., 18.3., 15.4., 22.4., 29.4. ja 27.5.20 klo 14 – 16.
 • Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä torstaina 23.4. klo 9 – 15.

Huom! Yksilöchattiin voit tulla juttelemaan, jos sinua askarruttaa etäopinnoissa ja -työssä pärjääminen. Tai haluat vinkkejä, miten huomioida oppimisvaikeudet etäopinnoissa.

Ryhmächat asiantuntijoiden ja muiden osallistujien kanssa:

 • Keskiviikko 4.3. klo 14.30-16 Minullako oppimisvaikeus?
  Oletko pohtinut miksi oppiminen ei suju? Turhauttaako, kun panostaminen opiskeluun ei tuota tulosta? Oletko miettinyt, onko sinulla esimerkiksi lukivaikeus, keskittymisvaikeus tai matematiikan oppimisvaikeus? Tervetuloa chattiin juttelemaan!
 • Keskiviikko 8.4. klo 14.30-16 Mistä apua jännittämiseen?
  Miten toimia, kun ryhmätilanteet jännittävät? Pelottaako koetilanne? Mistä apua esiintymisjännitykseen? Tervetuloa mukaan juttelemaan!
 • Keskiviikko 6.5. klo 14.30-16 Pätkiikö keskittyminen? Takkuaako ajanhallinta?
  Huomaatko roikkuvasi somessa, kun pitäisi opiskella? Onko alkuun pääseminen vaikeaa? Jäävätkö tehtävät kesken? Tervetuloa chattiin jakamaan kokemuksia ja saamaan vinkkejä!

Tervetuloa chattailemaan!


Sisältö päivitetty 01.04.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons