Suoraan sisältöön

Koulutukset

Syksyllä 2020

Niilo Mäki Instituutin Hahku-hanke ja Kuntoutussäätiö järjestävät yhdessä webinaarin Tietoa ja tukimuotoja aikuisten oppimisvaikeuksiin, 22.9.2020 klo 9.30–14.30. Maksuton koulutus on kohdennettu erityisesti toisella asteella ja aikuisten kanssa työskenteleville ammattilaisille (psykologit, neuropsykologit, erityisopettajat, opettajat, kuraattorit). Koulutus on uusinta vastaavasta viime syksyn koulutuksesta.

Tutustu ohjelmaan täältä.

Ilmoittaudu 15.9.2020 mennessä tästä linkistä.


Webinaarit

Oppimisen tuen keskus aloittaa Oppi-digi-hankkeessa syksyllä 2020 ilmaisen webinaarisarjan keinosta tukea oppimisessa koettuja vaikeuksia. Webinaarien aiheet tarkentuvat syksyn aikana. Paikalle voi tulla kuuntelemaan, keskustelemaan ja jakamaan omia kokemuksia. Tilaisuudet ovat suunnattu oppimisessa vaikeutta kokeville sekä kohderyhmän parissa työskenteleville ammattilaisille ja järjestöille

 


Oppimisen tuen keskuksen maksulliset koulutukset ja luennot

Meiltä voit myös tilata maksullisia koulutuskokonaisuuksia tai yksittäisiä luentoja oppimisvaikeuksiin, muihin tiedonkäsittelyn vaikeuksiin ja näiden yhteydessä ilmeneviin mielenterveyden ongelmiin liittyen. Katso lisää täältä.


Sisältö päivitetty 31.08.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons