Järjestökurssi

Yhtäkkiä Yksin - Leskeyden kohtaaminen

Alkamispäivä
25.9.2018
Päättymispäivä
29.9.2018
Viimeinen hakupäivä
16.8.2018
Hakuaika on päättynyt
Sairaus tai vamma
Muut
Muu aihe
Kohderymä
Aikuisen kurssi
Palveluntarjoaja
Eläkeliitto
Kieli
Suomi
Kurssimuoto
Maakunta

Kurssin kuvaus

Eläkeliiton Yhtäkkiä Yksin -sopeutumisvalmennuskurssit on tarkoitettu yli 50-vuotiaille henkilöille ja kurssille suositellaan hakemaan, kun leskeksi jäämisestä on kulunut noin puoli vuotta. Yleensä osallistujat ovat olleet kurssin alkaessa leskinä puolesta vuodesta kolmeen vuoteen. Kurssin tarkoituksena on auttaa leskeksi jäänyttä sopeutumaan uuteen elämäntilanteeseen ja estää kriisivaiheen piteneminen. Kurssilla käydään asiantuntijoiden tukemana läpi surutyötä, yksin jäämisen aiheuttamia tunteita sekä keskustellaan luopumisprosessista ja ihmissuhteista. Kurssin tarkoituksena on vahvistaa kokonaisvaltaisesti puolison menettäneen toimintakykyä ja auttaa tunnistamaan omat voimavarat, jotka kantavat arjessa eteenpäin.

Kurssipaikan tiedot

Lehmirannan viihtyisä lomakeskus-kylpylä sijaitsee Varsinais-Suomessa, Salon kaupungin tuntumassa. Lomakeskuksessa järjestetään eläkeläisille ja ikäihmisille suunnattuja ohjelmallisia teemalomia, kursseja ja koulutuksia sekä tapahtumia.

Lomakeskus on Eläkeliitto ry:n omistama ja on suunniteltu niin tilojen kuin toimintojen osalta erityisesti eläkeikäisten ja ikäihmisten toiveita ja tarpeita varten. Kahden hengen huoneet ovat valoisia ja huoneissa on televisio, viileäkaappi, puhelin sekä osassa huoneista järvinäköala ja parveke.

Lehmiranta tarjoaa: Ohjattua lomatoimintaa, hyviä ulkoilumahdollisuuksia, oivaa ohjelmaa, samanhenkistä ja -ikäistä seuraa, kevyitä hoitoja kuten hieronta- ja kosmetologipalveluita sekä hyvää ruokaa.

Kysyttävää?
Ota meihin yhteyttä!