Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiön määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Riikka Shemeikka

Kuntoutussäätiön määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty johtaja, dosentti Riikka Shemeikka. Määräaikaisen toimitusjohtajan kausi jatkuu, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu ja aloittaa tehtävässään. Riikka Shemeikka on työskennellyt Kuntoutussäätiössä vuodesta 2011 alkaen ja johtanut Kuntoutussäätiön tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa vuodesta 2016. Toimitusjohtaja Shemeikka aloittaa innokkaana uudessa tehtävässään.

”Nyt on tärkeä ja mielenkiintoinen ajankohta toiminnassamme. Olemme Suomessa suurten rakenteellisten muutosten keskellä; hyvinvointialueet ovat käynnistyneet ja TE2024-uudistus toteutuu pian, eli TE-palvelut siirtyvät kunnille ja muodostetaan uudet työllisyysalueet. Kuntoutussäätiöllä on paljon annettavaa näiden muutosten tukena, samoin kuin muissa ajankohtaisissa yhteiskunnallisissa kysymyksissä, yhdessä aiempien ja uusien kumppaneiden kanssa.” toteaa toimitusjohtaja Shemeikka.

Lisätietoja

Shemeikka Riikka

Toimitusjohtaja

044 781 3102 | riikka.shemeikka@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 03.08.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons