Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö on koostanut oppaan maahan muuttaneiden osallisuuden tukemisesta

Järjestöjen rooli kotoutumisen tukemisessa liittyy palveluiden tuottamisen lisäksi osallisuuden vahvistamiseen erilaisin tavoin. Kuntoutussäätiö on koostanut oppaan erilaisista tavoista, joilla järjestöt voivat vaikuttaa maahan muuttaneiden osallisuuden kokemukseen edistäen samalla heidän asettumistaan uuteen kotimaahansa.

Tässä oppaassa jaamme tekemämme tutkimus- ja kehittämistyön aikana keräämäämme tietoa, erilaisista tavoista, joilla järjestöt voivat tukea maahan muuttaneiden osallisuutta ja edistää siten heidän kotoutumistaan Suomeen. Oppaan tarkoituksena on auttaa kaikkia kotoutumisen parissa toimivia kehittämään oman organisaationsa toimintaa siten, että maahan muuttaneiden osallisuus vahvistuu entisestään.

Lue Osallisuutta tarvitaan kotoutumiseen -julkaisu tästä (pdf).


Sisältö päivitetty 24.02.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons