Suoraan sisältöön

Vetoomus: Digitalisaatio on tullut jäädäkseen myös kuntoutumiseen

Invalidisäätiö, Kuntoutussäätiö, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ja Tampereen kaupunki vetoavat päättäjiin ja sidosryhmiin hybridimallin jatkamiseksi kuntouttavassa työtoiminnassa. Päättäjät eivät toistaiseksi ole tehneet linjauksia määräaikaisen mallin tulevaisuudesta.

Hybridimalli on mahdollistanut kuntouttavan työtoiminnan jatkumisen koronavirusepidemian leviämisen aikana. Digitaalisilla ratkaisuilla on saatu aikaan paljon hyviä asiakaskokemuksia, kuntoutuksen innovaatioita sekä parempaa työ- ja toimintakykyä.

Monien palvelutuottajien kuten Kuntoutussäätiön keräämä asiakaskokemus kuntouttavasta työtoiminnasta osoittaa, että hybridimalli on toiminut hyvin. Menetelmiä ja sisältöjä on pidetty tarkoituksenmukaisina. Hybridimallissa on ollut aiempaa paremmin mahdollista huomioida asiakkaiden yksilölliset tarpeet.

Lue koko vetoomus tästä (pdf).

Lisätietoja

Kuitunen Soile

Toimitusjohtaja

044 781 3117 | kuntoutussaatio@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 24.02.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons