Suoraan sisältöön

Paikallisuus ja maahanmuutto

Paikallisuus ja maahanmuuttotyössämme sovellamme tutkittua tietoa käytännönläheisesti. Työmme kohdistuu pääosin Malminkartanoon, jossa Kuntoutussäätiö sijaitsee ja sen lähialueille. Tarvittaessa toimimme laajemmin muillakin alueilla ja jaamme mielellämme tietojamme ja osaamistamme kaikkien aiheesta kiinnostuneiden alueiden kehittämisen parissa työskentelevien käyttöön.

Aluetyömme ydintä ovat erilaisten toimintojen ja toimintamallien kehittäminen, joiden avulla alueen asukkaat voivat löytää itselleen sopivan tavan osallistua yhteiseen tekemiseen. Maahanmuuttotyössä puolestaan tuetaan eri tavoin Suomeen muuttaneita kiinnittymään uuteen kotimaahansa. Nämä kaksi osa-aluetta linkittyvät monin paikoin toisiinsa ja monissa toiminnoissamme koitammekin saada ihmiset yhteisen tekemisen äärelle taustoista riippumatta. Paikallisuus- ja maahanmuuttotyön pidemmän aikavälin tavoitteena on olla mukana rakentamassa sosiaalisesti kestävää kaupunkia yhdessä muiden julkisen- ja kolmannen sektorin organisaatioiden kanssa. Verkostomaisen työskentelyotteen ansiosta voimme toteuttaa monipuolista toimintaa eri yhteistyökumppaneiden kanssa ja olemme aina avoimia uusille yhteistyöehdotuksille.

Ota yhteyttä

Johtaa paikallisuus- ja maahanmuuttoryhmää. Osallistuu tutkimusten tekoon ja vastaa maahanmuuttajille suunnatuista matalan kynnyksen palveluista ja järjestömentoroinnista.

Ramadan Farid

Tutkija, FM, Paikallisuus- ja maahanmuuttotyön johtaja

044 781 3169 | farid.ramadan@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 14.04.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons