Suoraan sisältöön

Unesta elinvoimaa – unen vaikutus hyvinvointiin etäkoulutus 4. ja 18.3.2022

04.03.2022 - 18.03.2022 | 120

Ilm. viim.11.02.2022


Perustiedot

Joka viides suomalainen kärsii jonkinasteisesta univajeesta, kuulutko sinä joukkoon? Onko sinun unessasi parantamisen varaa?

Jo pienillä arjen muutoksilla voi olla yllättävä merkitys hyvälaatuisen unen kannalta. Siihen kannattaa panostaa, koska se on merkittävin yksittäinen jaksamista lisäävä tekijä.

Webinaarimme antaa käytännön vinkkejä ja harjoitteita, jotka opettavat pääsemään entistä helpommin syvään palauttavaan uneen. Käymme läpi myös  tutkittua tietoa unesta ja sen laatuun vaikuttavista tekijöistä. Kokonaisuuteen kuuluu myös unitesti sekä ennakko- ja välityöskentelytehtäviä.  Ilmoittautuessasi webinaarin vetäjille voi lähettää askarruttavia kysymyksiä.

Koulutus sopii erinomaisesti kaikille: yksityishenkilöille, ammattilaisille, työyhteisöille ja tiimeille tai vaikkapa lahjaksi.

Koulutus sisältää kaksi webinaaripäivää: perjantaipäivät 4. ja 18.3.2022, klo 13-16

Ajankohta: Perjantait 4. ja 18.3.2022, klo 13-16

Hinta: 120 € (Alv. 0 %. Hintaan ei lisätä alv:ia). Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön osallistumisen koulutukseen. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta.

Kohderyhmä: Kaikille avoin. Koulutuksen kohderyhmänä ovat työllisyydenhoidon, aktivoinnin, ammatillisen kuntoutuksen, sosiaali‐ ja terveydenhuollon ammattilaiset ja päätöksentekijät sekä kaikki työllisyyspalvelujen ja aktivoinnin sidosryhmissä työskentelevät ammattilaiset. Myös yksityishenkilöt ja työyhteisöt ovat tervetulleita.

Paikka: Etätilaisuus, Microsoft Teams.

Tekniset ohjeet edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän internetyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Ilmoittautuminen: Viimeinen ilmoittautumispäivä 11.2.2022
Koulutukseen mahtuu 50 henkilöä ja osallistujat valikoituvat ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen toteutuminen edellyttää 20 ilmoittautunutta.

Kouluttajat: Kumpikin kouluttaja on kokenut psykologi-psykoterapeutti. Leena-Maija Lampen on perehtynyt laadukkaan unen parantamiseen työterveyshuollossa  ja Leena Boltar kuntouttaessaan töissään uupuneita.

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tapahtumien peruutusehdot

Ilmoittaudu tästä

Ohjelma

Paikka

Boltar Leena

Psykologi, PDO, psykoterapeutti, työnohjaaja

044 781 3095 | leena.boltar@kuntoutussaatio.fi

Nieminen Maiju

Viestinnän asiantuntija, koulutuskoordinaattori

044 781 31 65 | maiju.nieminen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 14.10.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons