Suoraan sisältöön

Työkykykoordinaattorikoulutus tammikuu 2022 – etäkoulutus

26.01.2022 - 23.09.2022 | 1950

Ilm. viim.19.01.2022


Perustiedot

Ilmoittaudu tästä

Ammatillinen täydennyskoulutus (10 op)

Koulutuspäivät ovat 26.-27.1.2022, 21.-22.2., 22.3., 20.4., 18.5., 19.8, 22.8. ja 23.9.

Kuntoutussäätiön työkykykoordinaattorikoulutus on alkuperäinen, yhteistyössä muiden asiantuntijatahojen kanssa kehittämä ammatillinen täydennyskoulutus, joka koostuu 10:stä opetuspäivästä sekä välitehtävistä. Kouluttajina toimii sekä Kuntoutussäätiön omia että ulkopuolisia asiantuntijoita. Koulutuksen tavoitteena on kehittää työelämän asiantuntijoita, jotka tuntevat palvelujärjestelmän, käyttävät työssään ratkaisukeskeistä työotetta ja rakentavat verkostoja asiakkaan hyväksi eri yhteistyötahojen kanssa.

Koulutuksen tavoitteet

  • Koulutuksen tavoitteena on työkykykoordinaattorin työssä tai vastaavissa tehtävissä toimivien ammattilaisten tiedollisen ja taidollisen osaamisen vahvistuminen sekä työn tuloksellisuuden ja yhteistyöverkostoissa toimimisen kehittäminen.
  • Koulutus lisää ja vahvistaa osallistujien valmiuksia käyttää palvelujärjestelmän keinovalikoimaa ja tukea osatyökyisten työllistymistä ja työssä jatkamista voimavaralähtöisellä ja ratkaisukeskeisellä työotteella yksilöiden ja työyhteisöjen kanssa työskennellessä.
  • Koulutus antaa välineitä oman työn arviointiin ja kehittämiseen.

Koulutuksen osallistujat

Koulutukseen voi hakeutua sellaiset ammattilaiset, jotka työskentelevät työllistymisen ja työssä jatkamisen edistämiseen liittyvissä tehtävissä. Koulutuksen osallistujat toimivat tai tulevat toimimaan työkykykoordinaattorin, työluotsin tai vastaavalla nimikkeellä organisaatioissa ja yrityksissä. Pohjakoulutuksena on vähintään ammattitutkinto ja työkokemusta alan tehtävistä. Koulutukseen mahtuu noin 20 henkilöä ja osallistujat valikoituvat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huomioitavaa myös on, että työterveyshuollossa työskenteleviltä työkykykoordinaattoreilta, joilla on muu kuin terveydenhuollon tutkinto, Kelan korvauskäytäntöjen vaatimusten mukaisesti edellytetään lisäksi työterveyshuollon opintoja (2 op).

Osallistujilta odotetaan kiinnostusta uusiin näkökulmiin ja muutoksen tukemiseen, työkäytäntöjen analyysia, kiinnostusta kehittää omia vuorovaikutustaitojaan, voimavaralähtöistä työotetta, asiakastyön valmiuksia ja työvälineitä, sitoutumista prosessiin ja halua toimia työssä jatkamista ja työllistymistä edistävän työn tärkeällä kentällä.

Koulutus käsittää 10 etäopetuspäivää ja tehtäviä

Etäpäivien lisäksi koulutukseen sisältyy välitehtäviä liittyen koulutuksen sisällön analysoimiseen, koulutuksen kytkemistä omaan tehtäväkenttään ja oman alueen toimijaverkostoon, tiedon levittämistä omassa organisaatiossa, kirjallisuuteen perehtymistä sekä omaan työhön liittyvän kehittämistehtävän tekemistä.

Koulutuksen tarkempi sisältö ilmoitetaan ilmoittautuneille ja tehtävien palautuspäivämäärät ilmoitetaan koulutuksen aikana.

Sijainti

Etäkoulutus Microsoft Teams -sovelluksella.

Hinta

1950 € (alv 0 %. Hinta on kokonaishinta eikä siihen lisätä alv:ia).

Ilmoittautuminen viimeistään 19.1.

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 20.

Ilmoittaudu tästä

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tapahtumien peruutusehdot

Voit lukea työkykyyn liittyvistä koulutuksistamme lisää osoitteessa: https://kuntoutussaatio.fi/koulutukset/tyokyky/ 

Ohjelma

Paikka


Sisältö päivitetty 21.03.2022

Jaa sivu!

WordPress PopUp Plugin
Simple Share Buttons