Suoraan sisältöön

Työkykykoordinaattoreiden täydennyskoulutus ja verkostoituminen 17.6. – webinaari

17.06.2021 | 189

Ilm. viim.09.06.2021


Perustiedot

Täydennyskoulutukseen ovat tervetulleita kaikki työkykykoordinaattorikoulutuksen suorittaneet. Päivän pääteemana on aikuisten oppimisvaikeudet ja osatyökykyisyys sekä miten työkykykoordinaattori voi tukea aikuisia, joilla on oppimisvaikeuksia.

Lisäksi päivässä keskustellaan teemallissa pienryhmissä etätyön vaikutuksista työkykykoordinaattorin työhön sekä selviytymiskeinoista, työkykykoordinaattoreiden valtakunnallisesta verkostoitumisesta sekä työkykykoordinaattoreiden toiveista ja tarpeista jatkossa täydennyskoulutukselle.

Kohderyhmä: Työkykykoordinaattorikoulutuksen suorittaneet

Ajankohta: Torstai 17.6.2021 klo 9-15

Paikka: Etätilaisuus, Teams tai Zoom -sovellus

Hinta: 189 €(Alv. 0 %. Hintaan ei lisätä alv:ia). Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön osallistumisen koulutukseen. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta.

Ryhmäalennukset: 2 hlöä -10%, 3 hlöä -15 %, 4 hlöä tai enemmän -20 %.

Tekniset ohjeet edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän internetyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen viimeistään 9.6.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat Kuntoutussäätiön väitöskirjaa valmistelevat neuropsykologi Johanna Nukari ja TtM, työkykykoordinaattorikoulutuksen koordinoija Satu Niskanen sekä TtM työkykykoordinaattorikoulutuksen koordinoija Marja Heikkilä, joka on ollut mukana työkykykoordinaattorikoulutuksen kehittämisessä ja toteuttamisessa alusta lähtien.

Lisätietoa: Marja Heikkilä marja.heikkila@kuntoutussaatio.fi, p. 040 837 2531 ja Satu Niskanen satu.niskanen@kuntoutussaatio.fi  044 781 3176

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tapahtumien peruutusehdot

Ilmoittaudu tästä

Ohjelma

Paikka

Niskanen Satu

Tutkija

044 7813176 | satu.niskanen@kuntoutussaatio.fiSisältö päivitetty 21.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons