Suoraan sisältöön

Työkykykoordinaattoreiden syventävät opinnot – työn kehittäminen ratkaisukeskeisin ja työnohjauksellisin menetelmin 14.3. ja 1.4.2022

14.03.2022 - 01.04.2022 | 390

Ilm. viim.01.03.2022


Perustiedot

Työkykykoordinaattorikoulutuksen käynneiltä saamamme palautteen pohjalta olemme suunnitelleet ratkaisukeskeiseen työskentelyyn syventävän koulutuksen. Kahden päivän muodostamassa kokonaisuudessa kumpikin päivä sisältää sekä työnohjauksellisen-, että luento-osuuden.

Ennakkotehtävänä on kuvata case, joka on työkykykoordinaattorina ollut hankala. Näihin osallistujien kysymyksiin pureudutaan ja niitä puretaan työnohjauksellisessa osuudessa.

Työkykykoordinaattoreille suunnatut täydennyskoulutuspäivät koostuvat työnohjauksellisesta omiin asiakastilanteisiin pureutuvasta työskentelystä, ratkaisukeskeisten menetelmien osaamisen syventämisestä sekä työelämä tutkimusten esittelystä.

Opitun syventämiseksi päivät sisältävät myös välityöskentelyn tehtäviä.

Kohderyhmä:Kaikille työkykykoordinaattorin työtä tekeville sekä työkykykoordinaattorikoulutuksen käyneille.

Ajankohta: Kahden webinaarin sarja torstai 14.3. ja perjantai 1.4.2022 klo 9:30-15:15

Paikka: Etänä, Microsoft Teams -sovellus.

Hinta: Koulutuspäivien yhteishinta 390 € (Alv. 0 %. Hintaan ei lisätä alv:ia). Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön osallistumisen koulutukseen. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta.

Ryhmäalennukset: 2 hlöä -10%, 3 hlöä -15 %, 4 hlöä tai enemmän -20 %.

Tekniset ohjeet edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän internetyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Ilmoittautuminen: Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.3.2022.
Koulutukseen mahtuu 25 henkilöä ja osallistujat valikoituvat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat Ulla Anttila ST, VTM//Ph.D. ja psykologi-psykoterapeutti Leena Boltar, työ- ja organisaatiopsykologian EUROPSY -erityispätevyys

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tapahtumien peruutusehdot

Ilmoittaudu tästä

Ohjelma

Paikka


Sisältö päivitetty 11.01.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons