Suoraan sisältöön

Toimijuus ja sosioekonomiset erot kuntoutukseen hakeutumisessa -tutkimushankkeen aloitustyöpaja 26.1.

26.01.2022 | Maksuton

Ilm. viim.17.01.2022


Perustiedot

Tule mukaan vaikuttamaan tutkimuksen sisältöön!

Työpaja on suunnattu kuntoutuksen ammattilaisille ja asiantuntijoille, mukaan lukien ohjaavat tahot, kuntoutujien kanssa työskentelevät järjestöt sekä kokemusasiantuntijat. Se tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa tutkimushankkeen kysymyksenasetteluihin sekä hankkeessa toteutettavien kyselyn ja haastattelujen sisältöihin. Työpajassa käsitellään muun muassa kuntoutukseen pääsyä edesauttavia ja rajoittavia tekijöitä sekä palvelujärjestelmän että kuntoutujan näkökulmasta.

Osallistumalla työpajaan autat meitä suuntaamaan aineistonkeruun niin että saamme mahdollisimman hyödyllistä tietoa kuntoutuksen tarpeessa olevien ihmisten tukemiseksi ja ohjausvaiheen kehittämiseksi.

Toimijuus ja sosioekonomiset erot kuntoutukseen hakeutumisessa -tutkimushankkeen (2022–2023) tarkoituksena on tarkastella kuntoutujan toimijuuden ja sosioekonomisen aseman merkitystä kuntoutumiseen hakeutumisen ja pääsyn näkökulmasta. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kuntoutukseen pääsyn oikea-aikaisuuteen, eri hakuväylien toimivuuteen erilaisten kuntoutujien kannalta sekä kuntoutujan toimijuuden toteutumiseen.

Hankkeen toteuttavat Kuntoutussäätiö ja Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö Vamlas. Hankkeen rahoittaa KELA.

Työpajan ohjelma

10.00–10.15 Työpajan avaus ja hankkeen esittely

10.15–11.00 Työskentelyä pienryhmissä

11.00–11.15 Tauko

11.15–12.00 Työpajatyöskentelyn purku ja loppusanat

Ajankohta: 26.1.2022 klo 10:00-12:00.

Paikka: Etätilaisuus, Microsoft Teams.

Hinta: Maksuton.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: Ma 17.1. klo 12:00. Max. 15 osallistujaa.

Huom. Samalla ilmoittautumislomakkeella voit ilmoittaa halukkuudestasi osallistua haastatteluun tutkimushankkeemme myöhemmässä vaiheessa, riippumatta siitä pääsetkö osallistumaan työpajaan.

Lisätietoa työpajasta ja tutkimushankkeesta antavat: 
Sirkku Varjonen (sirkku.varjonen@kuntoutussaatio.fi), Johanna Korkeamäki (johanna.korkeamaki@kuntoutussaatio.fi) ja Elina Ikävalko (elina.ikavalko@helsinki.fi).

Ilmoittaudu tästä

Ohjelma

Paikka


Sisältö päivitetty 12.01.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons