Suoraan sisältöön

Psyykkisen ja kognitiivisen työ- ja toimintakyvyn tukeminen – Etäkoulutus 19.3.

19.03.2024 | 175

Ilm. viim.13.03.2024


Perustiedot

Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien tietoa keinoista tukea asiakkaiden psyykkistä ja kognitiivista työ- ja toimintakykyä. Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa:

  • Mielen hyvinvoinnin tukeminen: stressiltä suojaaminen, palautumisen varmistamisen, vireyden optimoiminen ja mielen sisältöihin vaikuttaminen
  • Asiakkaan voimavarojen löytäminen
  • Kognitiivisen toimintakyvyn tukeminen: toiminnanohjauksen, keskittymisen ja muistin tukeminen
  • Kognitiivista toimintakykyä tukevat oppimisen (digi)apuvälineet

Ajankohta: Tiistaina 19.3.2024 klo 12.30–15.30

Paikka: Etänä, Microsoft Team-sovellus

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu työ- ja toimintakyvyn tukemisen teemoja työssään käsitteleville ammattilaisille, kuten sosiaali- ja terveydenhuollon ja työllistymistä tukevien palveluiden asiakastyötä tekeville työntekijöille.

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat psykologi, psykoterapeutti ja työnohjaaja Leena Boltar ja neuropsykologian erikoispsykologi, PsT Johanna Nukari. Leena Boltarilla on yli 30 vuoden työkokemus psyykkisen hyvinvoinnin palauttamisen ja vahvistamisen tukemisesta. Johanna Nukari on toiminut neuropsykologian alalla viimeiset lähes 20 vuotta erityisesti nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksien parissa, muun muassa neuropsykologisen tutkimuksen, neuropsykologisen kuntoutuksen, ryhmämuotoisen kuntoutuksen, tutkimus- ja kehittämishankkeiden sekä kouluttamisen muodossa.

Hinta: 175 € + alv 24 %.

Ilmoittautuminen: Viimeistään ke 13.3. alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu tästä!

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Ohjelma

Paikka

Boltar Leena

Psykologi, PDO, psykoterapeutti, työnohjaaja

044 781 3095 | leena.boltar@kuntoutussaatio.fi

Nukari Johanna

Neuropsykologian erikoispsykologi, PsL

044 7813 109 | johanna.nukari@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 18.09.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons