Suoraan sisältöön

Psyykkisen ja kognitiivisen työ- ja toimintakyvyn arviointi 16.11.

16.11.2023 | 160

Ilm. viim.13.11.2023


Perustiedot

Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien tietoa eri menetelmistä asiakkaiden psyykkisen ja kognitiivisen työkyvyn haasteiden arvioinnissa sekä tarvittavan jatko-ohjauksen tukena. Koulutuksessa käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa:

  • Psyykkisen toimintakyvyn ja tiedonkäsittelyn tilan kartoitus
  • Psyykkisen ja tiedonkäsittelyn haasteiden alustavan tunnistamisen menetelmiä
  • Miten ja milloin ohjataan tarkempiin jatkoselvittelyihin?
  • Millaisia vaikeuksien tarkemman tunnistamisen, tuen ja kuntoutuksen palveluita on saatavilla?

Ajankohta: Torstaina 16.11.2023 klo 12.30–15.30

Paikka: Etänä, Microsoft Team-sovellus

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu työ- ja toimintakyvyn arvioinnin teemoja työssään käsitteleville ammattilaisille, kuten sosiaali- ja terveydenhuollon ja työllistymistä tukevien palveluiden asiakastyötä tekeville työntekijöille.

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat kliinisen neuropsykologian dosentti Erja Poutiainen ja neuropsykologian erikoispsykologi, PsT Johanna Nukari. Erja Poutiainen on erikoistunut kliinisen neuropsykologian tutkimukseen, kehittämiseen ja koulutukseen sekä työskennellyt neuropsykologisessa asiakastyössä. Hän on kehittänyt psykologisia/neuropsykologisia menetelmiä. Johanna Nukari on toiminut neuropsykologian alalla viimeiset lähes 20 vuotta erityisesti nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksien parissa, muun muassa neuropsykologisen tutkimuksen, neuropsykologisen kuntoutuksen, ryhmämuotoisen kuntoutuksen, tutkimus- ja kehittämishankkeiden sekä kouluttamisen muodossa.

Hinta: 160 € + alv 24 %.

Ilmoittaudu tästä!

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet ajankohta- ja ohjelmamuutoksiin.

Ohjelma

Paikka


Sisältö päivitetty 21.08.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons