Suoraan sisältöön

Monikulttuurinen asiakastyö työllistymistä ja työkykyä tukevissa palveluissa 20.4. alkaen

20.04.2023 - 27.04.2023 | 230

Ilm. viim.11.04.2023


Perustiedot

Koulutuksessa käsitellään eri kulttuuritaustoista tulevien ihmisten kohtaamista asiakastyössä. Saat perustietoa maahan muuttaneiden työkykyyn ja työllistymiseen vaikuttavista tekijöistä, onnistuneen vuorovaikutuksen edellytyksistä ja tulkin kanssa työskentelystä. Koulutuksen jälkeen sinulla on työkaluja monikulttuuriseen vuorovaikutukseen sekä lisää keinoja tukea Suomeen muuttaneiden ihmisten työllistymistä ja osallisuutta.

Koulutus on suunnattu erityisesti ammattilaisille, jotka työskentelevät Suomeen muuttaneiden asiakkaiden työllistymisen ja työkyvyn tukemiseksi, mutta se soveltuu myös laajemmin monikulttuurista asiakastyötä tekeville ammattilaisille.

Ajankohta: Torstaina 20.4. ja 27.4. klo 9.00–12.00

Ilmoittautuminen viimeistään ti 11.4.2023.

Paikka: Etänä, Microsoft Teams -sovellus.

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu erityisesti ammattilaisille, jotka työskentelevät Suomeen muuttaneiden asiakkaiden työllistymisen ja työkyvyn tukemiseksi, mutta se soveltuu myös laajemmin monikulttuurista asiakastyötä tekeville ammattilaisille.

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat Kuntoutussäätiön asiantuntijat: sosiaalipsykologi, erikoistutkija VTT Sirkku Varjonen, joka on perehtynyt kulttuurien väliseen kohtaamiseen ja maahan muuttaneiden työllisyyden tukemiseen sekä tutkija FM Farid Ramadan, joka on tutkinut maahan muuttaneiden kotoutumista ja työllistymistä ja toiminut myös järjestöjen kotoutumispalveluiden parissa.

Hinta: 230 € (Alv. 0%)

Huom! Hintoihin lisätään arvonlisävero kulloinkin voimassa olevan säännösten mukaisesti. Osapuolten nykyisen tulkinnan mukaan tuotettu palvelu on arvonlisäveroton. Mikäli palvelu on laskutettu tilaajalta ilman arvonlisäveroa, mutta osapuolten tulkinnan vastaisesti viranomainen katsoo myydyn palvelun arvonlisäverolliseksi, on Kuntoutussäätiöllä oikeus periä arvonlisäveron osuus tilaajalta.

Ilmoittaudu tästä

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet ajankohta- ja ohjelmamuutoksiin.

Ohjelma

Paikka

Nieminen Maiju

Viestinnän asiantuntija, koulutuskoordinaattori

044 781 31 65 | maiju.nieminen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 25.01.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons