Suoraan sisältöön

Maahan muuttaneiden asiakkaiden kohtaaminen & työllistymisen tukeminen etäkoulutus 27.11.

27.11.2023 | 185

Ilm. viim.22.11.2023


Perustiedot

Koulutuksessa käsitellään eri kulttuuritaustoista tulevien ihmisten kohtaamista asiakastyössä ja maahan muuttaneiden työkyvyn ja työllistymisen tukemista. Saat perustietoa onnistuneen vuorovaikutuksen edellytyksistä, tulkin kanssa työskentelystä sekä maahan muuttaneiden työkykyyn ja työllistymiseen vaikuttavista tekijöistä. Koulutuksen toteutuksessa otetaan huomioon myös koulutukseen ilmoittautuneiden toiveet. Koulutuksen jälkeen sinulla on työkaluja monikulttuuriseen vuorovaikutukseen ja lisää keinoja tukea Suomeen muuttaneiden ihmisten työllistymistä.

Ajankohta: Maanantai 27.11.2023 klo 12.30–16.00.

Ilmoittautuminen: Viimeistään ke 22.11.2023 alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Paikka: Etänä, Microsoft Teams -sovellus.

Kohderyhmä: Maahan muuttaneiden työllistymistä edistävät ammattilaiset, esim. työkykykoordinaattorit, HR-ammattilaiset ja TE-palveluiden työntekijät.

Tekniset ohjeet ja edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat Teams -linkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän nettiyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta.

Kouluttajat: Kouluttajina toimivat Kuntoutussäätiön asiantuntijat: sosiaalipsykologi, erikoistutkija VTT Sirkku Varjonen, joka on perehtynyt kulttuurien väliseen kohtaamiseen ja maahan muuttaneiden työllisyyden tukemiseen sekä tutkija FM Farid Ramadan, joka on tutkinut maahan muuttaneiden kotoutumista ja työllistymistä ja toiminut myös järjestöjen kotoutumispalveluiden parissa.

Hinta: 185 € + Alv 24 %.

Ilmoittaudu tästä!

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet ajankohta- ja ohjelmamuutoksiin.

Ohjelma

Paikka

Varjonen Sirkku

Erikoistutkija, VTT

044 781 3141 | sirkku.varjonen@kuntoutussaatio.fi

Ramadan Farid

Kehittämispäällikkö, FM

044 781 3169 | farid.ramadan@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 13.09.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons