Suoraan sisältöön

LIITO-valmennus: Erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kohtaaminen harrastustoiminnassa, osa II

07.10.2019 | Helsinki | Maksuton

Ilm. viim.30.09.2019


Perustiedot

Liike jatkuu – tieto tukee (LIITO) -hanke tarjoaa helsinkiläisille lasten ja nuorten harrastustoiminnan valmentajille ja ohjaajille kaksiosaisen maksuttoman valmennuksen syksyllä 2019. Valmennuksessa perehdytään neuropsykiatrisiin haasteisiin ja tarjotaan käytännön työvälineitä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten ohjaamiseen harrastustoiminnassa. Valmennukset ovat kaikille ja avoimia, eivätkä vaadi aikaisempaa perehtyneisyyttä teemoihin.

LIITO-hanketta toteuttavat yhteistyössä Kuntoutussäätiö, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO) sekä Helsingin Autismi- ja Aspergeryhdistys ry. Hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Ohjelma

8.45 Aamukahvit

9.00 Tervetuloa 2. valmennuskertaan! Esittelykierros. Julia Anttilainen, projektipäällikkö, LIITO-hanke

9.15 Kokemuksia ja tuloksia – meiltä ja maailmalta. Jouni Puumalainen, tutkija Kuntoutussäätiö

9.45 Vanhempien kokemuksia perheiden kohtaamista haasteista harrastustoiminnassa. Maarit Kuoppala, asiantuntija, Helsingin Autismi- ja Aspergeryhdistys ry

10.00 Kokemuksia erilaisille oppijoille suunnattujen harrasteryhmien toiminnasta. Harrastajien ja heidän perheidensä tarpeiden ja toiveiden huomioiminen. Marika Kivilehto, vapaa-ajan ja vapaaehtoistyön koordinaattori Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO)

Tauko

10.30 Oppimisvaikeudet, tietoa ja käytännön keinoja case-esimerkein. Sari Kantelinen, neuropsykologi ja Katja Ala-Kauhaluoma, neuropsykologi, LIITO-hanke

Yhteenveto

12.00 Tilaisuus päättyy

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Paikka

Helsingin seudun erilaiset oppijat ry (HERO), Vilhonkatu 4 B 13, 00100 Helsinki.Sisältö päivitetty 29.05.2019

Jaa sivu!

Simple Share Buttons