Suoraan sisältöön

Liito-valmennuksen osa I, 2.9.

02.09.2021 | Teams | Maksuton

Ilm. viim.30.08.2021


Perustiedot

Liike jatkuu – tieto tukee (Liito) -hanke tarjoaa helsinkiläisille lasten ja nuorten harrastustoiminnan valmentajille ja ohjaajille kaksiosaisen, maksuttoman valmennuksen syyskuussa. Valmennuksessa perehdytään neuropsykiatrisiin (autismin kirjo, ADHD, oppimisvaikeudet) haasteisiin ja tarjotaan käytännön työvälineitä erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten ohjaamiseen harrastustoiminnassa.

Valmennukset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eivätkä ne vaadi aikaisempaa perehtyneisyyttä teemoihin. Valmennuksen osa I toteutetaan to 2.9. klo 8.40–12.00 ja osa II to 16.9.2021 klo 8.25–12.00. Osallistua voi joko molempiin tai vain toiseen valmennuspäivään. Valmennuspäivän ohjelma on ohessa liitteenä (pdf).

Osallistujapalautetta (Mikä koulutuksessa oli parasta?) aiemmista Liito-valmennuksista:

”Hyvät ja mietityt puheenvuorot”

”Neuropsykiatriset sairaudet”

”Psykologien puheenvuorot neurologisista haasteista ja erityisesti käytännön vinkit arkeen.”

”Kuulla vanhempien kokemuksista.”

”Käytännön vinkit”

”Vertaistuki, interaktiivisuus, keskustelu siitä, millaisia haasteita ja ratkaisuja muilla osallistujilla on ollut. Toimivaa myös, että asiantuntijat olivat ammattimaisia ja samalla kykeneväisiä vuoropuheluun.”

”Jäi miettimään mitä voisi tehdä jatkossa toisin/paremmin”

Ilmoittaudu tästä!

Ohjelma

Tarkennukset mahdollisia.

8.40 Teams-huone aukeaa, yhteyksien testaus

8.55 Käytännön seikat

9.00 Tervetuloa valmennukseen! Liito-hankkeen ja toteuttajien esittely; Mitä tehty ja mitä tulossa? Mari Ruuth, projektipäällikkö, Liito-hanke/Kuntoutussäätiö

9.20 Vr-tekniikan hyödyntäminen harrastustoiminnan kehittämisessä. Puhuja varmistuu myöhemmin

10.15 Tauko

10.30 Neuropsykiatriset vaikeudet, tietoa ja käytännön keinoja case-esimerkein. Katja Ala-Kauhaluoma ja Sari Kantelinen, neuropsykologian erikoispsykologit, Liito-hanke

Yhteenveto

12.00 Valmennus päättyy

Paikka


Sisältö päivitetty 31.05.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons