Suoraan sisältöön

Liito-seminaari 27.10.

27.10.2021 | Maksuton

Ilm. viim.22.10.2021


Perustiedot

Liike jatkuu – tieto tukee (Liito) -hanke on Kuntoutussäätiön, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n ja Autismiyhdistys PAUT ry:n yhteishanke erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten (oppimisvaikeudet, autismin kirjo, asperger) harrastamisen lisäämiseksi. Hanketta toteutetaan vuosina 2018–2021. Hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.

Liito-hanke päättyy joulukuun lopussa. Tässä maksuttomassa etäseminaarissa (Microsoft Teams) 27.10. klo 9–11.20 kuullaan etenkin Liito-hankkeen tuotoksista, tuloksista, onnistumisista ja oivalluksista. Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Seminaari on suunnattu etenkin helsinkiläisille lasten ja nuorten harrastamisen parissa toimiville liikuntaseuroille, järjestöille ja kaupungin toimijoille.

Seminaarissa esitellään havaintoja Liito-hanketoteutuksen ajalta, mukana on myös paljon käytännön esimerkkejä. Tilaisuudessa kuullaan myös toimittaja/tuottaja Jenny Lehtisen (Yle Puhe) puheenvuoro teemasta ”Onnistumisen kokemukset ja liikuntaharrastusten tarjoamat positiiviset vaikutukset nepsy-lapsen elämässä”.

Seminaariin sisältyy keskustelua. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja. Seminaariin tulee ilmoittautua pe 22.10. mennessä.

Lataa esite PDF-muodossa tästä.

Ilmoittaudu tästä

Ohjelma

Paikka

Ruuth Mari

Erityisasiantuntija, KM

044 781 3181 | mari.ruuth@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 23.09.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons