Suoraan sisältöön

Kuntoutuspäivät 2016 – Kohti uutta työtä

17.03.2016 - 18.03.2016 | Helsinki

Ilm. viim.15.03.2016


Perustiedot

Kuntoutuspäivillä pohditaan, mistä kuntoutuksen tulevaisuus on tehty. Miten vanha kytkeytyy uuteen, josta ei vielä ole varmuutta?

Elämme kiehtovia hetkiä. Teemme työtä ajassa, jossa hyvinvointiyhteiskunnan rakenteet ovat muuttumassa.

Työelämän muutos ja epävakaus sekä työttömyyden kasvu haastavat kuntoutuspalveluja. Palvelujen tarve laajenee: tarvitaan entistä tiiviimpää kytköstä työelämään ja aivan uudenlaisia innovatiivisia palveluja, jotka johtavat kiinnittymään uuteen työhön.

Miten kuntoutuksella vastataan työelämän muutokseen? Mihin suuntaan itse kuntoutustyö muuttuu? Millaista kuntoutumista ja osallisuutta edistävää toimintaa ja palveluja tarvitaan tulevaisuudessa?

Päivillä käydään dialogia kuntoutuksen ja uuden työn kiinnostavalla tavalla haastavasta yhtälöstä sekä pohditaan muun muassa työssä jatkamisen, työhön paluun ja osallisuuden tukemista sekä kuntoutuksen roolia kokonaistaloudessa. Haluamme herättää keskustelua siitä, millaiseen työhön ja työelämään kuntoudutaan ja mitä uusia keinoja tähän tarvitaan.

Kuntoutuspäivillä kuulet asiantuntijoiden alustuksia ajankohtaisista teemoista, saat uusia näkökulmia työhösi, voit ihmetellä kuntoutuksen haasteita ja mahdollisuuksia ja virkistäytyä kiinnostavien keskusteluiden ilmapiirissä.

Tutustu yleisohjelmaan tästä. >>


Katso myös työryhmien sisällöt ja aikataulut. >>


Ilmoittaudu

Ohjelma

Yleisohjelmaan tästä linkistä

Työryhmien sisällöt ja aikataulut tästä linkistä

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 550 euroa (1. päivä 370 euroa ja 2. päivä 300 euroa). Osallistumismaksu laskutetaan etukäteen. Mikäli päiville ilmoittautunut jää saapumatta, veloitetaan koko osallistumismaksu. Opiskelijahinta on 200 euroa (ei sisällä virkistäytymis- ja verkostoitumistilaisuutta).
 

Ryhmätarjous

Ryhmäalennus viiden henkilön ryhmästä -10%, 10 henkilön ryhmästä -15%.
 

Näytteilleasettaja

1000 €, mikä oikeuttaa yhden hengen osallistumiseen Kuntoutuspäiville molempina päivinä. Ilmoittautumisen yhteydessä klikataan kohtaa näytteilleasettaja. Lisätietoja Pirjo Kuoppala, puh 040 8230 058

Majoituspalvelut

Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan.
Orginal Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki, huonehinta/yö (115 €/ 1hh standart ja 130 €/ 2hh standart)
 
Orginal Sokos Hotel Vaakuna, Asema-aukio 2, Helsinki, huonehinta/yö (140 €/ 1hh standart, 155 €/ 2hh standart)
 
www.sokoshotels.fi varauskoodi netissä
Orginal Sokos Hotel Presidentti: BKuntoutuspaivat16
Orginal Sokos Hotel Vaakuna: Bkuntoutuspaivat
 
Puhelinvaraukset/yksittäiset huonevaraukset puh. 020 1234 600, mainitkaa kiintiötunnus Kuntoutuspäivät 2016. Huonevaraukset tulee tehdä 17.2.2016 mennessä.

Peruutusehdot

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kaksi arkipäivää ennen koulutusta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
 

Ilmoittaudu tästä linkistä

Paikka

Finlandia-talo
Mannerheimintie 13 e

Kartta ja tulo-ohjeet


Sisältö päivitetty 01.07.2015

Jaa sivu!

Simple Share Buttons