Suoraan sisältöön

Kuntouttavan työtoiminnan kehittämispäivä 25.11.

25.11.2021 | 275

Ilm. viim.17.11.2021


Perustiedot

Kuinka kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille voidaan luoda uudenlaista, työmarkkinoille sopivaa, osaamista? Kuinka päästä syvempään vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa? 

Kuntouttavaa työtä on uudistettu jo pitkään ja palvelujärjestelmää on valmisteltu monien erilaisten kokeilujen avulla. Tulevat rakenneuudistukset muuttavat kuntouttavan työtoiminnan, aktivoinnin ja työllisyyden hoidon palveluja perinpohjaisesti suuntaan, jossa yhteistyöltä ja johtamiselta vaaditaan entistä enemmän. 

Tule keskustelemaan, kuuntelemaan ja kasvattamaan osaamistasi Kuntouttavan työtoiminnan kehittämispäivään 25.11.2021!

Tarjoamme sinulle napakan, yhden päivän mittaisen koulutuksen, jossa kuulet kuntouttavan työtoiminnan tuoreimmista käänteistä paikallisesti ja valtakunnallisesti. 

Ohjelman näet tästä linkistä.

Kenelle? 

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työllisyydenhoidon, aktivoinnin, ammatillisen kuntoutuksen, sosiaali‐ ja terveydenhuollon ammattilaiset ja päätöksentekijät sekä kaikki työllisyyspalvelujen ja aktivoinnin sidosryhmissä työskentelevät ammattilaiset. 

Ajankohta: torstaina 25.11.2021, klo 9.00-15.00 

Hinta: 275 € (Alv. 0 %. Hintaan ei lisätä alv:ia). Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön osallistumisen koulutukseen. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta. 

Ryhmäalennukset: 2 hlöä -10%, 3 hlöä -15 %, 4 hlöä tai enemmän -20 %. 

Kohderyhmä: Koulutuksen kohderyhmänä ovat työllisyydenhoidon, aktivoinnin, ammatillisen kuntoutuksen, sosiaali‐ ja terveydenhuollon ammattilaiset ja päätöksentekijät sekä kaikki työllisyyspalvelujen ja aktivoinnin sidosryhmissä työskentelevät ammattilaiset. 

Paikka: Etätilaisuus, Teams -sovellus 

Tekniset ohjeet edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän internetyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta. 

Ilmoittautuminen: Viimeinen ilmoittautumispäivä 17.11.2021
Koulutukseen mahtuu 50 henkilöä ja osallistujat valikoituvat ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen toteutuminen edellyttää 20 ilmoittautunutta. 

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tapahtumien peruutusehdot

Ilmoittaudu tästä

 

Ohjelma

Paikka


Sisältö päivitetty 24.11.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons