Suoraan sisältöön

Kuntouttavan työtoiminnan kehittämispäivä 24.11. – Hyvinvointialueiden rooli vaikeasti työllistyvien palveluissa

24.11.2022 | 275 €

Ilm. viim.17.11.2022


Perustiedot

 

Kuinka kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille voidaan luoda uudenlaista, työmarkkinoille sopivaa osaamista? Kuinka päästä syvempään vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa?

Kuntouttavaa työtä on uudistettu jo pitkään ja palvelujärjestelmää on valmisteltu monien erilaisten kokeilujen avulla. Tulevat rakenneuudistukset muuttavat kuntouttavan työtoiminnan, aktivoinnin ja työllisyyden hoidon palveluja perinpohjaisesti suuntaan, jossa yhteistyöltä ja johtamiselta vaaditaan entistä enemmän. Koulutuksessa esitellään ja keskustellaan kuntouttavan työtoiminnan ajankohtaisista valtakunnallisista aiheista, keskittyen erityisesti hyvinvointialueiden rooliin vaikeasti työllistyvien palveluissa. Koulutuksessa huomioidaan teemaa myös asiakkaan näkökulmasta.

Tule keskustelemaan, kuuntelemaan ja kasvattamaan osaamistasi!

Tarkempi ohjelma päivittyy lähiaikoina.

Kenelle? 

Koulutuksen kohderyhmänä ovat työllisyydenhoidon, aktivoinnin, ammatillisen kuntoutuksen, sosiaali‐ ja terveydenhuollon ammattilaiset ja päätöksentekijät sekä kaikki työllisyyspalvelujen ja aktivoinnin sidosryhmissä työskentelevät ammattilaiset. 

Ajankohta: torstaina 24.11.2022, klo 9.00-15.00 

Hinta: 275 € (Alv. 0 %. Hintaan ei lisätä alv:ia). Osallistumismaksu oikeuttaa yhden henkilön osallistumisen koulutukseen. Osallistujan voi vaihtaa veloituksetta. 

Ryhmäalennukset: 2 hlöä -10%, 3 hlöä -15 %, 4 hlöä tai enemmän -20 %. 

Kohderyhmä: Koulutuksen kohderyhmänä ovat työllisyydenhoidon, aktivoinnin, ammatillisen kuntoutuksen, sosiaali‐ ja terveydenhuollon ammattilaiset ja päätöksentekijät sekä kaikki työllisyyspalvelujen ja aktivoinnin sidosryhmissä työskentelevät ammattilaiset. 

Paikka: Etätilaisuus, Teams -sovellus.

Tekniset ohjeet edellytykset osallistumiselle: Koulutukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääsee osallistumaan koulutustilaisuuteen. Osallistuja tarvitsee tietokoneen, hyvän internetyhteyden ja mikrofonin sekä kuulokkeet, jos tietokoneessa ei ole kaiutinta. 

Ilmoittautuminen: Viimeinen ilmoittautumispäivä 17.11.2022
Koulutukseen mahtuu 50 henkilöä ja osallistujat valikoituvat ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutuksen toteutuminen edellyttää 20 ilmoittautunutta. 

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tapahtumien peruutusehdot

Ilmoittaudu tästä

Ohjelma

Paikka


Sisältö päivitetty 21.03.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons