Suoraan sisältöön

Helsinki-päivän tapahtuma Malminkartanossa

12.06.2019 | Helsinki | Maksuton


Perustiedot

Kuntoutussäätiön, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry:n ja Helsingin Autismi- ja Aspergeryhdistys ry:n yhteisen Liike jatkuu – tieto tukee (LIITO)-hankkeen maksuttomassa Helsinki-päivän tapahtumassa 12.6.2019 klo 13-15 tutustutaan boffaukseen eli miekkailuun pehmustetuilla miekoilla, kilvillä tai keihäillä. Lajiin tutustuttaa aktiivisesti toimiva boffausjoukkue Ajan Kaarti eli AiKa. Tapahtumapaikkana toimii Kartanonkaaren ja Mätäjoen väliin jäävä niittyalue.

Ajan Kaarti eli AiKa -boffausohjaajat tutustuttavat lajin pariin sekä kertomalla lajista että opastamalla pienemmissä ryhmissä tai yksittäin. Lisäksi voimme käydä leikkimielisiä boffaustaisteluita, mikäli saamme riittävästi innokkaita boffaajia paikan päälle. Ajan Kaarti -ohjaajat myös kertovat mielellään boffaukseen vaadittavista välineistä, jotka voi siis tehdä kokonaan itse. Helsinki-päivän tapahtumaan ei tarvitse omia välineitä, lainamiekkoja löytyy tapahtumasta.

Boffaus on hauska ja liikunnallinen laji, jota voi harrastaa kaksintaisteluina, pienissä ryhmissä tai taisteluina eri joukkueiden kesken. Tapahtuma on kaikille avoin. Tule rohkeasti tutustumaan ja innostumaan uudesta lajista!

Psst! Luvassa on halukkaille myös vesisotaa! Voit ottaa oman vesipyssyn mukaan, mutta se ei ole välttämätöntä.

Ohjelma

Paikka

Tapahtuma järjestetään Malminkartanossa Kartanokaaren, Mätäjoen ja Kartanonhaan viljelypalstojen rajaamalla alueella.


Sisältö päivitetty 21.05.2019

Jaa sivu!

Simple Share Buttons