Suoraan sisältöön

Haastavat vuorovaikutustilanteet asiakastyössä

01.06.2017 - 02.06.2017 | Helsinki | 350 € (ALV 0%)

Ilm. viim.15.05.2017


Perustiedot

Työn luonne on muuttunut ja työssä kuin työssä vuorovaikutustaitojen vaatimus kasvaa. Kun tehdään enemmän projektimaista työtä, on tärkeä, että saadaan osat pelaamaan yhteen ja paloista muodostuu sujuva kokonaisuus. Yhä enemmän tehdään myös asiakastyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Vuorovaikutus on taitolaji, jota voi oppia ja vahvistaa. Yhteistyön sujuvuus tuo sekä tuottavuutta yrityksille että hyvinvointia työntekijöille.

Koulutuksessa käsitellään osallistujien omien kokemusten kautta, valmennuksellisin menetelmin, konkreettisia tapauksia, joissa vuorovaikutus on koettu hankalaksi. Hankaluus voi olla työntekijän ja asiakkaan välinen, kahden työntekijän välinen, esimiehen ja työntekijän välillä työryhmässä ilmenevä. Koulutuksessa opitaan vuorovaikutuksen perustaitojen hienosäätöä kuten kuuntelemista, itsensä ilmaisua ja palautteen antamista onnistumisen edellytykset täyttävällä tavalla. Lisäksi opitaan erilaisuuden ymmärtämistä, tunteiden adekvaattia ilmaisua ja erimielisyyksien sovittelua. Valmennuksessa opit toimivia keinoja vaikeiden asioiden puheeksi ottamiseen.

Kouluttajat

Psykologi, psykoterapeutti, työnohjaaja, psykodraamaohjaaja Leena Tarkiainen, Kuntoutussäätiö ja toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, työyhteisökouluttaja ja -sovittelija Jukka Salomäki.

Koulutus on räätälöitävissä myös erilaisille asiakasryhmille: työyhteisöille, asiakastyötä tekeville ja esimiehille.

Ilmoittaudu koulutukseen

 

Ohjelma

Tarkempi ohjelma ilmestyy myöhemmin.

 

 

Paikka

Kuntoutussäätiö
Pakarituvantie 4
00410 Helsinki

Kartta ja tarkemmat kulkuyhteydet

 

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Boltar Leena

Psykologi, PDO, psykoterapeutti, työnohjaaja

044 781 3095 | leena.boltar@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 03.03.2017

Jaa sivu!

Simple Share Buttons