Suoraan sisältöön

Vuorovaikutuksen voima lapsen itsetunnon ja motivaation vahvistajana – etäkoulutus helsinkiläisissä liikuntaseuroissa vapaaehtoisina työskenteleville vanhemmille 14.4.

14.04.2021 | Maksuton

Ilm. viim.09.04.2021


Perustiedot

Koulutuksessa perehdytään motivaation ja itsetunnon teoreettiseen viitekehykseen käytännönläheisesti sekä arjessa toimiviksi todettuihin esimerkkeihin viitaten. Opit hyödyntämään vahvuuspedagogiikan ja kasvuajattelun tukemista osana päivittäistä vuorovaikutusta sekä motivaation ja itsetunnon vahvistamista. Koulutuksen aikana tehtävät minipohdinnat ja kysymykset auttavat peilaamaan käsiteltyjä teemoja omaan arkeen. Innostava ja paljon ajatuksia herättävä kokonaisuus tuo loistavia keinoja tukea kokonaisvaltaisemmin lasten hyvinvoivaa arkea.

Kouluttajana toimii psyykkinen valmentaja ja lasten liikunnan asiantuntija Johanna Luttinen (Sankaritaidot®, Liiku, Leiki & Loista). Koulutus on suunnattu helsinkiläisissä liikuntaseuroissa vapaaehtoisina työskenteleville vanhemmille. Koulutus on maksuton ja sen toteuttaa Liito-hanke. Liito-hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.

Ajankohta: Ke 14.4. klo 17.30–19.30. Viimeinen ilmoittautumispäivä pe 9.4.

Sijainti: Etänä, Teams-koulutus

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu helsinkiläisissä liikuntaseuroissa vapaaehtoisina työskenteleville vanhemmille.

Tilaisuus on maksuton

Ilmoittaudu tästä

Ohjelma

Paikka

Ruuth Mari

Erityisasiantuntija, KM

044 781 3181 | mari.ruuth@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 26.01.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons